marți, 24 noiembrie 2009

Reading goodies


Cica, m-as fi facut mai matura si inteleapta cu un an (zice cine?). Daca imi calculez o suma asigurata (de viata) imi iese mai putin decat anul trecut si mai mult decat la anul. Cand voi avea formulare si cereri-tip de completat va trebui sa trec cifrele magice "26".
Desi accept faptul ca varsta e, la etapa asta, mai mult o notiune abstracta, tot nu se lasa schimbata fara divagari pseudo-filosofice despre ce-am facut si ce m-asteapta, despre vina si datorii, despre mine si altii. Fiind subiecte mult-prea-plictisitoare pentru un blog concentrat pe tot felul de frou-frou-uri aducatoare de placere, bucurie si consumerism infloritor, mi-am zis sa nu divaghez despre ce concluzii "geniale" ma pandesc dupa coltul zilelor astea, ci sa va aduc niste bunataturi proaspete, aburinde si fragede, numai bune sa va-nfigeti dintii infometati de lecturi de moda provocatoare si inteligente. Asa ca, la treaba!


RFB

- Paula Negrea, pe Fashion&Beauty, despre iluzia luxului.
- Un mini-interviu cu Claudia Castrase.
- Scandaloasa fusta mini isi face aparitia intr-un articol fain pe AloModa.
- Pot oare barbatii sa poarte roz? Un raspuns are Irina Markovits.
- Producatorii romanesti se indreapta oare spre niste falimente "glorioase"? Octavian Coifan.


INT

- Despre tapete de ultima generatie, pe Independent.
- Nu stiu ce ati fi putut dori sa aflati despre Tom Ford, dar in acest articol de pe Advocate puteti gasi cateva raspunsuri.
- Bijuteriile sunt, de la Chanel incoace, cat se poate de democratice, desi nu mai putin atragatoare decat cele pretioase. Un articol pe NY Times.
- Un articol pe The Telegraph, despre bijuteteriile inventate de Fulco, duce de Verdura si purtate/promovate de Coco Chanel. Bratarile-semnatura urmeaza a fi reproduse acum, in numar restrans.
- Erin O'Connor povesteste despre presiunile exercitate asupra sa pentru a-si modifica infatisarea. DailyMail.
- Criza curenta detroneaza, se pare, indicele rujului, sporind cresterea caselor de parfumuri de lux. Mai multe aici.
- Threadbared, un blog academic despre perspectivele sociale, culturale si politice asupra modei, posteaza o analiza a fenomenului blogurilor de moda si stil, in trei parti: unu, doi, trei.



Imagini: Iulia Stoian.

0 comments:

Trimiteți un comentariu