marți, 10 noiembrie 2009

Reading goodies


Reading Goodies de saptamana asta vine acompaniat de multa ploaie, pregatiri pentru o anume zi de nastere si un scurt concediu acasa (pe twitter se pregateste deja un chicmeet la care am zis ca e musai sa ajung ;). Printre multe treburi la birou si si mai multe specimene umane... inedite (contactul cu clientii presupune o doza sanatoase de simt al umorului, printre altele ;), am reusit sa spilcuiesc si cate ceva ce merita citit. Lectura placuta!


RFB:

- CloudNumber7, despre istoria rochiei de hartie, de la concept constructivist, la canal publicitar.
- Irina Markovits, despre Filmul garderobei tale, un articol ingenios si sugestiv privind "personajele" aranjate frumos pe umerase ascunse in dulapul fiecareia dintre noi :).
- Tot Irina Markovits, de data aceasta pe Fashion&Beauty, ne bucura cu un profil dedicat lui Suzy Menkes.
- Octavian Coifan, puncteaza cateva lucruri interesante (si cam amare) despre fenomenul doctoratului in moda din Romania.


INT:

- Despre Twiggy si marketing ingenios, pe blogul Muzeului FIDM.
- Un articol pe TimesOnline, despre modul in care imaginea de sine si stilul de alimentatie a mamei ii influenteaza copiii.
- Pe LA Times, un articol mai vechi, dar extrem de interesant, despre Diane von Furstenberg, in special despre anumite aspecte ale vietii sale personale.
- Via TheLadyLook vine un material despre casa Versace si modul in care evolutia (sau, mai corect fie spus, involutia) acesteia a fost influentata de modul de viata al membrilor familiei.
- Yuli Ziv, despre ce efecte pot avea site-urile de shopping cu acces limitat, cu sesiuni de vanzari de 23-72 de ore. (Eu sunt inregistrata pe doua (ideeli si Gilt) dar inca nu m-am lasat influentata de presiunea unor cumparaturi grabite ;)
- Pantofii se bucura de vanzari decente, chiar si pe timp de criza. Mai multe, pe NY Times.
- 39thandBroadway, despre proiectul Gender GAP.

Imagini: Stefano Moro

1 comments:

39th and Broadway spunea...

Thanks for the link sweetie!

Trimiteți un comentariu