sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Paper in the City








Nu o sa descopar nimic nou zicand ca, adesea, concepte exterioare modei influenteaza efortul creativ. Totusi, experimentele care pornesc de la idei foarte conceptualizate, iau in considerare experiente trecute si privesc, intr-un mod interesant, spre viitor trebuie luate in considerare si raspandite :) De exemplu, VEASYBLE - patru colege de facultate au creat un accesoriu (purtabil, dupa cuvintele lor) pornind de la cateva cuvinte-cheie, izolare si intimitate fiind printre ele.
Constructia din hartie, polietilena si tesatura poate fi realizata in mai multe dimensiuni si imi aminteste, deopotriva, de gulerele imense ale modelor spaniole din secolul XVI, de scheletele externe ale unor insecte si de constructii arhitectonice futuriste.
Totusi, desi as putea vedea purtata o versiune mai light acestui guler-evantai (preferabil din matase, nu hartie ;), nu pot sa nu ma intreb de ce am mai avea nevoie de instrumente aditionale in vederea unei izolari mai eficiente? Viata in orasele mari ne caleste si asa destul de bine pentru a fi reci, rautaciosi si singuratici, nu credeti?

0 comments:

Trimiteți un comentariu