luni, 19 octombrie 2009

She loves the Ritz!


Mmm, hmm, cum sa va spun... dar trebuie sa o recunosc... sa-mi iau greutatea de pe suflet... Ei, bine, o zic - am fost la un pas de a incalca regula autoimpusa de shoping limitat, dand banii pe o bentita (dar ce bentita!) cu trandafiri, deloc ieftina, dar - maiculita draga!,- atat de frumoasa!
Ia vedeti si voi, ati fi dat si voi in pacat? Eu am reusit sa ma abtin, demonstrand vointa si hotarare, dar inca ma mananca pernitele degetelor!





Pentru sufletele mai rezistente la asemenea tentatii usuratice, inainte sa va directionez catre Ban.Do (marca de accesorii creata de doua stiliste din Los Angeles), ma simt obligata sa va previn ca exista riscul sa petreceti mult timp admirand ;)

PS: lasand entuziasmul la o parte, recunosc ca preturile mi se par nitel cam piparate, dar creatoarele il explica prin seria limitata in care sunt produse accesoriile si serviciile aditionale- gen reparatia lor. Totusi, poate se apuca unul dintre creatorii nostri de handmade de flori artificiale somptuoase), caci eu as fi un client interesat :D.

5 comments:

Denisa L spunea...

sunt superbe!
incearca http://www.breslo.ro/Shop/michasshop , nu chiar ca acestea,dar merge:)

Unknown spunea...

Eu am vazut niste bentite dragute pe http://www.josephine.ro/

carola spunea...

@Nookie - mc pt info, imediat ma uit!
@Alecsandra - cum sa nu stiu de josephine :) Doar ca intrebam de accesorii de flori artificiale, iar Florina inca nu s-a apucat de asa ceva ;)

Alina spunea...

sau aici www.funtasticus.breslo.ro

Alice in vintageland spunea...

Superbe! Ajuta mult si pozele foarte frumoase!:)

Trimiteți un comentariu