miercuri, 21 octombrie 2009

Hillary Duff - fashionista





Hilary Duff e o fata tare simpatica. Nu m-au impresionat niciodata nici talentele sale actoricesti, nici cele muzicale, dar e draguta-foc, zambareata si cu un aer placut si natural. Dar este ea oare in stare sa ii faca concurenta lui Sarah Jessica Parker pentru rolul de personaj en vogue al anului? Imaginile de mai sus sunt suprinse in timpul filmarilor unei noi comedii romantice "The Business of Falling in Love", ecranizare dupa "Diary of a Working Girl" de Daniella Brodsky. Hilary joaca rolul unei jurnaliste de moda plecata pe Wall-Street in misiunea de a scrie un articol pentru Cosmopolitan despre cucerirea bancherilor (sau ceva de genul). Si daca doua elemente de baza - moda si New York - sunt in joc, comparatiile cu SATC si Gossip Girl par inevitabile.
Deocamdata doar tinutele de mai sus au aparut online si nu ma declar prea incantata de rezultat, desi piesele in sine sunt frumoase. Mi se pare mie sau stilistul nu a reusit sa aleaga haine potrivite siluetei actritei, unele parand stramte si incomode?
Voua cum vi se par tinutele? DA - filmul pare tentant dpv stilistic sau NU - prea multe emulari nereusite ale stilului consacrat de Patricia Field, iar Hilary nu e SJP?

Imagini: spletnik.ru, putu.us, hilarynews.

5 comments:

Anca spunea...

Imi place mult de ea, dar cum ai spus si tu, hainele par prea stramte si incomode pentru silueta ei voluptuoasa. In plus, se vede din atitudinea ei ca nu se simte deloc bine in ceea ce poarta. S-ar fi putut realiza combinatii mult mai potrivite, care sa o puna in evidenta mai bine, pentru ca are un corp frumos, bine proportionat.

A-30-something spunea...

Cred ca tine si de atitudine, Hilary nu mi se pare foarte fericita in hainele respective. Cel putin in penultima tinuta pare ca incearca sa-si mascheze burtica...

VertAnge spunea...

Mie mi se pare foarte greu sa iei o actrita si sa incerci sa o transformi peste noapte in fashionista intr-un rol.
In Sex and the City personajele au evoluat foarte mult din punct de vedere vestimentar de la un sezon la altul...dar asta s-a intamplat intr-un timp indelungat. Timp in care SJP si celelalte actrite din rolurile principale aparea la diverse evenimente in tinute asemanatoare cu ale personajelor...Tranzitia s-a facut foarte natural.

Alice in vintageland spunea...

Hilary Duff e foarte draguta, dar clar tinutele din poze mi se pare nepotrivite pentru silueta ei si "fortate" desi extrem de frumoase (prima rochie imi place mult de tot)!

carola spunea...

@Leah - m-am gandit si eu la asta - ca incearca sa-si mascheze burtica ;)
@Alice - exact - hainele sunt frumoase, dar ea nu pare sa se "bucure" de ele.

Trimiteți un comentariu