duminică, 4 octombrie 2009

Bufnite & Co

Intr-o duminica lenesa si intunecata ca aceasta nu gasesc subiect mai potrivit, pentru ridicarea spiritelor si stimularea imaginatiei, decat preferatele mele bufnite, plus tot felul de alte pasari. De pus la gat, de purtat la suflet, de primit in ospetie pe post de elemente de decoratiuni interioare. Doar o singura bufnita a ajuns competitia finala pentru aprobarea voastra, concurenta fiind mare si bufnitele mai putin destoinice fiind nevoite sa se regrupeze si imbunatateasca aspectul, insa aveti destule piese ce ar putea sa va starneasca simpatia. Care e "pasarea" voastra preferata de azi?


Pandantiv-bufnita, fredflare. Imi aminteste de pandantivul purtat de Alice cu ceva timp in urma, intr-un outfit-post, atunci mi-a starnit un oftat lung ;).

Ceas desteptator, fredlare. Uite ce albastru e cerul, nu-i asa ca vrei sa te trezesti? Nu-i asa?! Nu???!!! Trezeste-te, bre!

Brose din noua colectie Freevole by Raluca Buzura. Cred ca ar arata minunat si in forma de cercei, nu? Iar expresiile... expresiile sunt de-a dreptul nepretuite!


Cercei Mercedes Salazar, nerecomandati celor ce ar vrea sa ramana neobservate ;).


Colier Alex Monroe, net-a-porter. Arata adorabil si indeplineste toate functiile cerute de trendurile sezonului (mare, greu, de impact, auriu), ramanand insa foarte romantic, cu o nota retro-moderna.


Felicitare eco, Night Owl Paper Goods, pe supermarket. O pasare purtand ceea ce poate foarte bine fi crenguta de maslin a impacarii :)

Tricou-tunica cu o pasare imprimata - perfect pentru "stratificarile" de pe timpul toamnei, eventual purtata cu cizme peste genunchi si o jacheta bine croita de inspiratie masculina. ASOS.
Geanta Balkan Tango, creata "pentru oamenii carora nu le plac logo-urile pe genti". Cu sau fara logo-uri, e foarte simpatica.

0 comments:

Trimiteți un comentariu