vineri, 18 septembrie 2009

The shoejob: Cat mai exotic

Pene, piele de sarpe sau deja foarte putin exotica piele de crocodil si imitatiile lor multiple, mai mult sau mai putin reusite. Ochii vor si portmoneele ofteaza ;)

Pene - Pedro Garcia 1 si 2. Preferatele mele sunt, de departe, cele pe toc inalt, mai ales datorita culorii neobisnuite, dar nici balerinii nu i-as refuza.


Crocodil - sandale Givenchy, cu print imitand pielea de crocodil si cizme Prada Sport. Adica aveti si varianta "seara in care trebuie sa-mi seduc jumatatea" si cea comoda si stilata pentru mers la serviciu sau la film.


Animal-print - pantofi pe talpa ortopedica Franco Sarto, pantofi din piele lacuita Dolce&Gabanna. Primii, la un pret simpatic, au o doza numai buna de "kinky" pentru a revitaliza o pereche cuminte de pantofi pe talpa ortopedica si ar putea fi purtati in completarea unei rochii tricotate. In schimb cea de-a doua pereche, transmite un mesaj mult mai puternic si seducator. Pielea lacuita, printul leopard mai curand ascuns - per total, ca o tableta de siguranta de sine.


Piele de sarpe - sandale Bottega Veneta, Manolo Blahnik. Chiar daca ar trebui sa iau in calcul doar incaltamintea de toamna, practica si bine pregatita pentru ploaie, sandalele Bottega sunt mult prea atragatoare - culoarea, textura pielii si talpa/tocul ce rezoneaza cu ea si tocul frumos arcuit. In plus, beneficiaza de o reducere simtitoare, asa ca puteti face o investitie pentru la vara, daca aveti noroc cu numerele.
Manolo Blahnik nu inceteaza sa ma intristeze - creeaza pantofi superbi, de care nu ma pot apropia din motive financiare. 800 si ceva de unitati valutare... Oh!

1 comments:

Dana spunea...

Ultimii, Manolo, sunt absolut superbi!!

Trimiteți un comentariu