vineri, 25 septembrie 2009

RFB Seara fetelor - in rochie de cocktail


In sfarsit pot anunta debutul unei noi serii de evenimente “Girls Night Out”. Cele 5 editii pe care le-am organizat inainte de a incepe vara au fost un real succes … iar cunoscutii ma tot intreba de 1 luna cand incep petrecerile. Pana acum am tinut totul in secret, pentru ca am pregatit multe surprize pe care sper ca le veti gusta din plin.

Asadar, prima editie “Girls Night Out” din toamna aceasta va avea loc pe data de 2 octombrie (vineri), incepand cu orele 21:00, in acelasi loc cu care v-ati obisnuit deja: cafeneaua Plach.

Tema serii este “Cocktail Dress Party“, asadar va provoc sa veniti imbracate cu rochia de cocktail care va este cea mai draga. (B-dul Dacia, nr.153-155)

Diana Bobar va oferi premiul serii, o rochie de cocktail pe care castigatoarea si-o va realiza pe comanda. Pe ecranele din Plach vor rula materiale video cu tendintele in materie de rochii de cocktail, desprinse din colectiile designerilor internationali. Imi fac datoria sa va tin la curent cu tot ceea ce este la moda, mai ales ca este seara fetelor in care ne permitem sa impartasim cele mai “cool” informatii.

Iar pentru a ne destinde si mai mult, vom avea si un bufet cu delicatese culinare si cocktail-uri delicioase. Va astept pe toate cu mare drag la primul eveniment “Girls Night Out” din aceasta toamna.

0 comments:

Trimiteți un comentariu