sâmbătă, 19 septembrie 2009

Magia Marchesa









Colectia Marchesa pentru sezonul primavara-vara 2010 contine practic toate elementele necesare pentru a creste in mod instantaneu pulsul publicului feminin. E spectaculoasa, cu rochii extrem de frumoase, cateva facand parte din categoria celor la care visam din copilaria povestilor cu printese. O sa le vedem, in anul ce vine, pe mai multe celebritati decat ne-am putea imagina, mai ales ca gama e destul de larga pentru a satisface covoarele rosii cele mai pretentioase - scurte si pline de sex-appeal, "sculptate" in tesaturi pretioase, drapate romantic.
(Exista o oarecare continuare a temei japoneze, explorate atat de spactaculos de Chanel in colectia haute-couture din sezonul precedent, dar elementele japoneze sunt integrate perfect in colectie, fara a duce cu gandul la inspiratii ilicite.)
Personal, as fi gata sa organizez o nunta si maine, daca as avea ocazia sa port rochia superba din ultima imagine. Sper ca dresurile "tatuate" cu trandafiri o sa fie accesibile ca pret sau ca Zara/H&M o sa faca niste copii reusite pentru a ne bucura sufletelele cu o bucatica de Marchesa. I-as purta cu sau fara covor rosu ;).

imagini-wwd

2 comments:

Celestial Dreamer spunea...

tinutele sunt fabuloase... fiecare este o piesa de arta

Anca spunea...

Rochiile sunt absolut minunate!

Trimiteți un comentariu