joi, 6 august 2009

Menta





Scriam, cu ceva timp in urma, despre faptul ca imi place verdele-menta. Inca un motiv sa ii acord atentie sunt imaginile astea gasite pe NY Times, din casa unor tineri newyorkezi. Si asa ma tenta ideea unui frigider in stil retro (Smeg-ul roz Danei nu a facut decat sa acutizeze dorinta), asa ca unul verde si-ar gasi locul in inima mea. As adauga, la pachet, pentru casa mea perfecta, geamuri mari, pereti albi, podele de lemn inchis la culoare si multe fotografii, gravuri si postere pe pereti. Plus o combinatie de mobila eleganta si piese de design ultra-modern. Acum imi lipseste doar spatiul de desfasurare, dar sper sa rezolvam problema aceasta in curand :).

5 comments:

Denisa L spunea...

camera mea e verde menta:)
frigiderul verde este foarte dragut!

Anna Pope spunea...

Ce culoare frumoasa, mereu mi-am dorit un dormitor in culoara asta!

Anna spunea...

ce casa frumoasa! si eu as vrea sa am in casa o combinatie de mobila eleganta cu piese de design moderne:) foarte frumoasa culoarea.

Dana spunea...

Cand eram adolescenta, exact in culoarea asta mentolata imi vopsisem camera. Ce mai imi placea! Si toata lumea imi spunea cat de speciala e :)

Anonim spunea...

Frigiderul este foarte interesant!Si eu am in minte genul de casa pe care o vreau in viitor:)Pozele acestea m-au facut sa zambesc.Inspira multa energie pozitiva.

Trimiteți un comentariu