luni, 24 august 2009

Intrebare-ntrebatoare (de antrenare)


De cati pantofi are nevoie o femeie? Se accepta si estimari aproximative :D

imagine

9 comments:

Alice in vintageland spunea...

Grea intrebare! You can never have enough shoes, dar minim cam 10 - 15: cam 3-4 perechi de pantofi de zi, comozi, eventual balerini, doua perechi de cizme (cu toc si fara), doua perechi de sandale, o pereche cel putin de peep-toes, cel putin doua perechi de pantofi mai speciali (unii negrii si unii colorati), plus cateva perechi de tenisi, pantofi sport! :)

Dana spunea...

Ha ha! Asta e intrebare-capcana, nu? Pai ce femeie ar putea da un numar, chiar el si aproximativ :D

Asa, ca si must, pentru mine, si ma refer aici doar la perioada de vreme calda: sandale albe (musai), sandale negre 2 perechi (casual si elegante), sandale rosii, sandale ROZ, sandale aurii, sandale crem; balerini bej, balerini negri; pantofi eleganti, eventual peep-toe, in nuante de bej si negru; mai multi pantofi colorati. Nu mai amintesc si de tenisi/pantofi sport/flip flopsi etc etc etc :)

Dana spunea...

PS: Imi tare plac pantofii rosii in poza...

Denisa L spunea...

de n pantofi ce tind spre infint:)
acum serios,eu niciodata nu am destui pantofi...
nu stiu cum se face ca la anumite tinute nu se protriveste nici o pereche de pantofi:(

Dana spunea...

nookie, da, si eu am problema asta. Oricat as cauta, nu gasesc pentru unele rochii pantofi care sa ma incante suficient :))

Si daca tot s-a adus vorba de pantofi, am demult o dilema: cum e mai normal, sa ai mai multe rochii/tinute care sa mearga cu o pereche de pantofi, sau mai multi pantofi care sa mearga cu una si aceeeasi rochie?

Alexandra spunea...

:)) intre minim "multi" si maxim "toti" :D

carola spunea...

@Dana - asta e cu siguranta intrebarea-capcana :)) mi-o pune sotul cam des in ultimul timp :D
dpv pragmatic, cred ca e m bine o pereche de pantofi sa mearga la m multe tinute, eu insa nu-s prea pragmatica in aceasta privinta :D
@10th Muse - oh, ce-mi place raspunsul tau ;)

besiuta1 spunea...

la aceasta intrebare-capcana este greu de raspuns....niciodata nu sunt suficienti si mereu suntem intrebate cand ne oprim din cumparat pantofi....eu una nu prea am de gand sa renunt la acest hobby.

Anonim spunea...

o debara a la carrie bradshaw ar fi ok...

Trimiteți un comentariu