luni, 20 iulie 2009

Tod's la inaltime






In mintea mea, Tod's se asociaza cu incaltaminte confortabila de lux - extrem de calitativa, dar destinata mai curand unor doamne bine, cu dare de mana, pornite in calatorii prin tari exotice dupa implinirea unei anumite varste, cand confortul trebuie sa vina mana-n mana cu stilul si demonstrarea statutului social. Ei bine, placuta mi-a mai fost surpriza sa descopar pe site-ul marcii ca au si pantofi mai putin potriviti plimbarilor de pe iaht si-napoi.

Sunt luxosi prin atentia acordata detaliilor, prin stilul elegant si relaxat, mai mult decat prin pretul "strigat". E luxul unei domnisoare de familie buna, ce stie pretul calitatii, dar care nu tine sa se ia prea-n serios. Si nici sa fie prea plictisitoare.

2 comments:

Anonim spunea...

Pisi, in limba romana, se scrie corect "confortabil", "confort" etc. Ia vezi, poate se asorteaza si cu pantofii ortografia.

carola spunea...

ce bine imi pare ca am cititori atenti si doritori de a comenta/corecta. La modul serios. Mai ales cand greselile sunt atat de stupide si nu fac nimanui cinste.
dar tonul comentariul si anonimatul... nu-ti fac tie cinste, draga Pisi anonima. Ortografia se asorteaza cu pantofii la fel de mult ca si dozarea sarcasmului blazat cu comentatul pe bloguri...
Oricum, mai poftim. un schimb de replici e intotdeauna binevenit ;)

Trimiteți un comentariu