sâmbătă, 11 iulie 2009

Ocupata

Dragii mei, eu in cinci minute ies din casa, pentru a ma duce la gara, sa-mi intalnesc sotul pe care nu l-am vazut de, eh!, aproape o luna (suntem doi workaholici inveterati).
Asa ca nu cred ca o sa am nici timpul necesar, nici dispozitia sa postez ceva din cale afara de coerent si interesant :D
Va urez un week-end frumos si va las cu cateva imagini cu propria-mi persoana :))

Miercuri am combinat tonuri neutre, incercand sa arat concomitent profesionista si placuta vederii :)

DSC_1243
DSC_1244
DSC_1245

Fusta de matase - vintage, tricou alb - PFF, pantofi italieni din piele, cardigan negru Escada, Sport dres din dantela, geanta crem primita cadou de la matusa-mea si purtata de mult prea multe ori.

Azi, inainte de a iesi din casa :D

DSC_1251
DSC_1261

Incercand diverse unghiuri pentru a-mi fotografia cerceii si esarfa, de care sunt indragostita - am gasit-o intr-un magazin sh/vintage de marca din graz, e din matase si e o bucurie pentru piele :)

8 comments:

Mina spunea...

u are so damn chic. i love that pleated skirt and your shoes. just amazing. u should really do more outfits posts. u have a great sense of style and i would really like to see more.
xoxo
mina

Anonim spunea...

Esti foarte dragut imbracata!Te reprezinta:)kiss

Anna spunea...

super pantofii si rochita:)

Clara Campelo spunea...

i love your shoes!!

http://naoqueropastiche.blogspot.com/

Alice in vintageland spunea...

Lovely! Sunt innebunita dupa fusta si ciorapii de dantela sunt geniali! Imi place cum ai combinat fusta cu bluza-tricou - foarte casual dar rafinat in acelasi timp. De rochie ti-am spus deja ca-i minunata si esarfa ii adauga si mai mult farmec!:)

carola spunea...

@Mina - nu ma imbrac asa in fiecare zi, cel putin nu vara. De mult prea multe ori cedez comoditatii combinatiei blugi+tricou sau fusta comoda+tricou+balerini. Iarna in schimb, ajutata si de temperaturile scazute, tinutele mele sunt mai creative si interesante.
@Alice- si mie imi plac mult ciorapii acestia. i-am gasit intamplator, in cutia de reduceri de la un magazin de lenjerie si dresuri, nu ii vroia nimeni din cauza culorii "dificile" :D eu, avand fusta in dulap, nu i-am mai lasat din mana pana la casa :))

Dana spunea...

Fusta e tare faina!!

Denisa L spunea...

imi plac ambele tinute dar fusta e superba:x

Trimiteți un comentariu