vineri, 17 iulie 2009

Obsedant



Nebunia pantofilor... "nebuni" continua. Dovada - imagini din doua pictoriale recente.
Primul - W Magazine, august 2009.
Al doilea - Vogue Germania, august 2009.
Diferenta ar fi in interpretare - in primul, modelul pare o creatura exotica a padurilor, straina si indepartata de realitate. Femeia abordata in Vogue, desi la fel de straina de viata reala, e mai agresiva si razboinica, personaj extraterestru sau coborat din vreo poveste fantasy intunecata. An de an, anumite piese devin mult prea prezente in editorialele de moda - ba o anume fusta Miu Miu, ba dantelele Prada sau chiar sandalele Louis Vuitton (am putea face concurs cu "ghiceste in cate reviste au aparut"). Si sezon de sezon, este interesant de urmarit modul in care acele piese sunt intrepretate, integrate in conceptul estetic si povestea editoriala.

2 comments:

Anna spunea...

pantofii sunt spectaculosi. pentru un show sau un editorial sunt perfecti insa n-as purta pe strada o pereche de pantofi ca cei de la nina ricci, nici nu stiu daca as putea sa merg cu ei, desi sunt purtabili:)

carola spunea...

Purtabili? Da, daca iesi la plimbare cu un boduguard precopat sa-ti asigure echilbrul :)) Sau, si mai simplu, daca esti Victoria Beckham.

Trimiteți un comentariu