luni, 6 iulie 2009

L'Amore














LE: blogger-ul imi joaca feste asta-seara. Am rearanjat postarea aceasta de n ori, cautat imagini de aceeasi dimensiune, sters si rescris... Imi cer scuze pentru haosul din a doua jumatate a postarii, in formularul de editare arata perfect, in postare - groaznic si nu imi dau seama unde e eroarea :(

Mie imi plac pantofii. Cred ca v-ati convins deja, in numeroase ocazii. Si cred ca nu sunt niciodata, dar niciodata!, destui (afirmatie pe care sotul meu o pune sub semnul intrebarii constant, mai ales cand cutiile incep sa se imprastie prin casa - apartamentul nostru e dragut, dar cam neincapator :)
Si imi plac, in mod special, "barcutele" - acel model clasic de pantof pe toc, care face piciorul si silueta sa arate feminina, eleganta si face purtatoarea sa se simta, instantaneu, inalta, stapana pe situatie si deosebit de seducatoare.
Iar marca de pantofi descoperita vreo doua zile in urma, in plictiseala unei zile lungi de sambata, imi ocupa gandurile. Pentru a-mi usura constiinta de "shoe-halica", impartasesc cu voi minunatiile de pantofi adunati sub numele putin exotic, putin ludic "Mai L'Amore".
Denumirea marcii, ce pare a ascunde un joc de cuvinte, este de fapt numele creatoarei - o artista nascuta in Africa, stabilita la Paris si preocupata mai multi ani de artele inalte decat de cele aplicate. Si modul in care se intrepatrund influentele artistice in creatiile sale este de-a dreptul maestru. Recunosc ca de foarte mult timp nu am avut un asemenea "shoe-crush". De mult nu am petrecut cu atata pasiune ore in sir pe un site, admirand pereche cu pereche, imaginandu-mi cum ar arata pe picioarele-mi, ce senzatie fantastica ar conferi purtatoarei. Nici nu era nevoie sa-mi schitez tinute, prezenta pantofilor ar fi fost suficienta ;).
Aparent, pantofii sai sunt eleganta intruchipata. Afirmatie ce nu e neaparat neadevarata, dar este evident incompleta si unilaterala, caci pantofii Lamore sunt mult mai "fun" (ah, romgleza, bat-o vina, nu ma lasa-n pace in seara asta!) decat simpla linie clasico-eleganta:

Tocuri "deconstruite", cu mult umor si simt al ironiei, ce par a-ti face cu ochiul si par a fi intr-un complot comic cu talpile chinuite de inaltime






piele luxoasa de crocodil sau tesaturi satinate, vopsita in nuante ademenitoare de verde, rosu-corai si petrol,















pantofii negri - clasicii "de seara" - scosi la plimbare pe un toc metalic in forma de fulger si forme arhitecturale adaptate















cireasa de pe tort - piesele din colectia haute-couture - pantofi emuland forme feline, flori din matase pictata manual si tocuri de aur (perechea costand peste 25.000$...) si o pereche incredibila, decadenta si absolut fenomenala, ornata cu pene.


7 comments:

bogdanic spunea...

Vaaaai cum arata acele tocuri in blogger... le-a stricat si pe astea :-)

tatiana spunea...

Imi place mult Baby Leo si Eva.

Eda spunea...

Eva si Audrey ar putea deveni prietenele mele cele mai bune:)

Florina spunea...

Oai ce bine arata aia ”Oiseau de Paradis”! Genial!

carola spunea...

@Bogdanic - tocurile s-au cutremurat la vederea glumelor bloggerului ;)
@Tatiana, Eda, Florina - baby leo sunt preferatele mele, impreuna cu l'Oiseau de Paradis

Denisa L spunea...

mie imi place Janis:x

Alice in vintageland spunea...

Vaaaai mie! Cat de frumos!:)

Trimiteți un comentariu