miercuri, 15 iulie 2009

Intrebare-ntrebatoare


Dau, pe The Cut, peste imaginea aceasta reprezentand cateva dintre costumele noi din colectia Topman.
Eu sunt pro-experimentare si originalitate, mai ales cand sunt facute in mod inteligent, creativ si putin ironic si cand putin bun-gust este prezent.
Insa, pe cat de mult sunt dispusa sa risc personal si sa-i admir pe cei care isi asuma riscurile stilistice, trebuie sa fiu sincera - am dubii daca mi-as lua prietenul/logodnicul/sotul mult prea in serios daca l-as vedea imbracat intr-un costum verde-neon. Si nici functionarul bancar nu m-ar cuceri pe loc purtand o jacheta lila in picatele bleu, chiar daca eu as purta jacheta respectiva cu mare placere. Se pare ca sunt de moda-veche :))
Intr-un cuvant: ce parere aveti despre barbatii "fashionisti"? V-ar face placere ca partenerul de viata sa fie mai preocupat (sau mai putin preocupat) de modul in care arata/se imbraca/ce se poarta etc? Si cum ati reactiona descoperind ca dulapul sau e mai mare decat al vostru?

2 comments:

Dana spunea...

He he! Spun NU costumelor colorate pentru barbati totusi :)

Dar asa in general imi place sa il imbrac pe al meu, sa ii sugerez diverse combinatii. Insa recunosc ca sunt mult mai conservativa in ceea ce imi place sa ii sugerez lui sa isi cumpere, decat in ceea ce imi cumpar mie :) Plus ca din sugestiile mele, mai "editeaza" si el, asa ca in ansamblu se imbraca destul de clasic.

carola spunea...

@Dana - exact, si eu ii propun diverse combinatii si ii cumpar imbracaminte care cred ca i-ar placea si sta bine, dar tot prefer sa-l vad mai "clasic". Bine imbracat fara sa cauzeze pene de curent prin culoarea costumului :))

Trimiteți un comentariu