luni, 13 iulie 2009

Intrebare-ntrebatoare


Trebuie sa recunosc o mare taina - nu mai am rabdare sa citesc reviste de moda. Le cumpar, le frunzaresc si, din cand in cand, le citesc cu adevarat - adica din scoarta in scoarta. Insa in ultimult timp, ma rezum tot mai mult la a studia pictorialele de moda si la a citi cateva articole de fond, restul nereusind sa-mi starneasca interesul sau sa-mi pastreze curiozitatea.
Poate ca sunt suprasaturata de prea multa moda online, poate ca vreau/caut deja altceva decat setul standard Elle-Vogue cumparat luna de luna. Mai ales ca Elle cred ca are deja vreo 6-7 ani de cand il cumpar regulat, in mai multe limbi. Recunosc ca Lula, Acne Paper si recent-descoperitul Plastique mi-au adus cu mult mai multe satisfactii si articole interesante in ultimul timp.
Dar va intreb pe voi - mai cititi reviste glossy? Mai simtit fiorul curiozitatii rupand pachetul de plastic si frunzarind primele pagini? A reusit interentul sa le inlocuiasca complet (hmm, inclusiv blogurile de moda ;) sau mai au totusi anumite avantaje si o sa le continuati sa le cumparati? Daca da, ce intra in "meniul" vostru lunar glossy?

6 comments:

Mina spunea...

i was just thinking the same thing today... since i started blogging i realized that my quench for magazines has diminished.... i can get real inspirations from real people from other bloggers. i used to buy magazines in order to inspire my outfits and my purchases but lately that need is satisfied by amazing people such as Jane Alridge from Sea of Shoes and Karla from Karla's closet.... they defintly have a more unique take on fashion than most magazines ( which show the same unwearable crap at prices in the 4 digit range.)

CeImbracAzi-Sonia spunea...

Trebuie sa recunosc ca luna asta, fiind si vacanta, mi-am cumparat Harpers Bazaar, Elle, In Style, Joy...cam tot ce am gasit pe piata. Insa exact cum zici tu...le frunzaresc si dina cand in cand mai citesc ceva. Elle imi place in continuare...insa cand vreau sa citesc despre moda, apelez la carti de specialitate.

Dana spunea...

Eu, preocupata de atata vreme cu aranjarea apartamentului, m-am dat mai mult pe reviste de deco-glossy. Insa trebuie sa recunosc ca cele de la noi ma dezamagesc, si prefer editii frantuzesti.

Dar chiar si inainte de a ma dedica decoratiunilor, se rarise rata de reviste cumparate pe luna. Am bloguri, am site-uri, face parte din job description-ul meu sa citesc zilnic ce se scrie pe egirl.ro :). Si revistele le cam frunzaresc doar la coafor/masaj :)

Denisa L spunea...

Mai eu le citesc doar ca nu am rabdare sa citesc articolele de beauty...
In general cumpar Elle si Harper's Bazaar, la Marie Claire a facut mama abonament da' vine dupa 100 de ani si mai primesc peTocuri, cam atat...

Eda spunea...

Cred ca depinde de revista si de articole...Din Elle citesc majoritatea articolelor,in Harper's Bazaar si Marie-Claire ma uit mai mult la poze. A, si daca iau o revista intr-o alta limba (dar pe care o cunosc) citesc tot...mai mult ca sa-mi reamintesc cuvinte decat sa aflu despre ce e vorba :)

Alice in vintageland spunea...

Nu cumpar reviste deloc, prefer sa citesc bloguri si oricum cele mai reusite pictoriale apar si pe net!:)

Trimiteți un comentariu