miercuri, 1 iulie 2009

Intrebare-ntrebatoare: Ce ascunzi in geanta?

Ca orice fata care se respecta, port cu mine, in geanta, juma' de-mparatie si inca un sfert de judet :) Ca tot vorbeam aseara despre ce ce posete am mai putea cumpara in perioada reducerilor, vreau sa va trag de limbi (si de degete, pentru a apasa butonul aparatului de fotografiat si tastele calculatorului) ce aveti in geanta? Azi, acum? Fara ce nu va porniti din casa? Cum va simtiti si ce va lipseste cel mai mult cand iesiti fara obiectul acesta al pasiunilor shopaholice si al cautarilor interminabile (stai, aveam un pix, undeva pe aici, il gasesc imediat in cinci minute!!)

Pentru a va stimula motivatia de a raspunde intrebarilor mele provocatoare, va ofer un scurt episod voeyristic: continutul posetei mele, vineri.
Asadar...

Portmoneu si portfard, ochelari de soare, telefon si ipod - astea ar fi elementele de baza. Se adauga o sticluta de AnaisAnais, pe care o am mereu, pentru cazuri de urgenta, diverse agrafe, elastice si ustensile de prindere a parului, agenda si stilouri, digipass-ul, peria de par, cheia de la serviciu, servetele igienice si un pachet de orbit. Plus o umbrela imprumutata de la colega de birou :) Erau in geanta, dar nu apar in imagine: aparatul foto (absent din motive obiective :), alte chei, pasaportul, tigarile si un pumn de chitante, biletele, carti de vizita si postituri ce reusesc sa mi se acumuleze pe parcursul saptamanii (fenomenul cel mai bine descris de sintagma "de parca le-a adus apa"!).

Voi ce secrete ascundeti?

------------------------------------

Ca sa facem sedinta de voyerism completa si sa urmam bunul exemplu al Medinei si Minei, care ne-au invitat sa tragem cu ochiul in portfardurile lor, iata-l si pe-al meu, continand acel minim necesar ce trebuie sa-l am cu mine pentru a ma simti in siguranta zi de zi, fie la birou, fie in timpul liber.
Fond de ten Lancome, ruj Lancome, gloss-uri Dior si Maybelline, ruj igienic, blush YSL in husa de catifea neagra, rimel Maybelline (in cazul meu functioneaza mult mai bine decat multe alte brand-uri mai scumpe), dermatografe si, in final, setul meu preferat de farduri de ochi Dior (se gasesc in aeroporturi). Mai apare un tub de medicament antiinflamator (ramas din lunile cand mi-am facut gauri in urechi) si plasture pentru diverse necesitati (am experimentat de prea multe ori sindromul pantofilor noi...). S-au ratacit pe undeva, dar sunt de obicei prezente la datorie - analgezice, vitamine, doua rujuri Clinique, pila de unghii si vreo doua perii-aplicatoare.



8 comments:

Denisa L spunea...

vai ce imi plac tipul asta de postari:))
cred ca o sa incerc sa fac si eu unul, chiar daca zilele astea am umblat fara geanta...:))

imi place geanta ta:d

Unknown spunea...

Acum chiar nu pot sa ma abtin de la un comentariu... de obicei ce vedeti mai sus reprezinta doar 50% din ce "pastreaza" draga mea sotioara in geanta!

carola spunea...

@Nookie - trebuie sa faci neaparat :) dupa Bac, eventual, cand ai sa fii m linistita ;)
Merci, si mie imi place, e mica, dar incapatoare
@Bujor - exagerati, cu siguranta :))) in schimb, draga ta sotioara intotdeauna are lucruri nebanuit de folositoare in poseta, chiar daca ii ia prea mult timp sa le gaseasca :D

pret-a-protester spunea...

E bine ca am lansat o noua moda in blogging : )
Nookie draga, daca tot iti place ideea, nu uita sa precizezi, asa cum a facut intr-un final si Carola, de unde vine ea (ideea). Ca asa e frumos si corect. Spor la treaba.

carola spunea...

@Medina - bine ai venit si te mai poftesc :) ideea cu portfardul e in intregime a ta :). Cercetarea continutului gentilor era in plan de f mult timp, doar ca de-abia acum i-a venit randul.

Alice in vintageland spunea...

Imi place, imi place, latura mea voyurista e satisfacuta! O sa fac si eu unul cand ma timp:)

camelcutza spunea...

wow.lista e foarte amanuntita,intrebarea mea e daca ai facut antrenamente speciale sa cari atata greutate dupa tine,si eu am o geanta mare dar e ceva mai usoara ca a ta

carola spunea...

@camelcutza - ha! sunt departe de a fi o sportiva profesionista, dar nici geanta nu e asa de grea la o adica.

Trimiteți un comentariu