sâmbătă, 25 iulie 2009

Have a Chou...






Voi stiati de existenta balerinilor ChouChou? Stiati si nu ati spus un cuvintel, nu-i asa? Eu am dat intamplator, urmand un link de pe blogul uneia dintre comentatoare (scuze, nu mai stiu care dintre voi, oh :) si am ramas foarte placut surprinsa de cele vazute. ChouChou este o marca de pantofi handmade, creati de trei designeri (nu se regasesc prea multe informatii in pagina Despre) din dorinta de a combina stilul cu calitatea si confortul.
Deocamdata, incaltamintea postata la rubrica Colectie e variatiune a cateva stiluri de baza, dar, impresionata fiind in mod special de balerinii foarte draguti, colorati si feminini, sper ca o sa se dezvolte, propunand o mai mare diversificare.
In plus, multe felicitari pentru partea vizuala a site-ului - design-ul simplu, curat si reprezentativ, fotografiile de calitate si foarte reusite. La mai multe :)
Va plac ChouChou-i?

3 comments:

Dana spunea...

Eu NU stiam de ei :) Foarte RAU ca am aflat, am cumparat deja prea multi pantofi in aceasta vara :) Nu ar trebui nici macar sa mai ma uit la altii, ca sa nu imi vina idei daunatoare!!

Alice in vintageland spunea...

Da, am auzit si eu de ele de vreo luna si mi se par adorabile perechile deja create, imi plac culorile tari/contrastante folosite si ca si tine astept si mai multe modele!

carola spunea...

@Dana - prea multi pantofi? e posibil? :P Cred cu convingere ca nu pot fi pea multi pantofi intr-o garderoba :D

Trimiteți un comentariu