joi, 2 iulie 2009

Bazarul de minunatii

Poseta Silver, fabricata din materiale reciclate.

Ceas unisex.
Sacou Gazkane skunk funk.

Incaltari din piele de capra, Mazuela Sorbet.

Inca nu ati aflat de existenta unui loc magic numit CoolBazaar? Eu zic ca e periculos, riscati o mare gaura in buget. Pe mine ma salveaza doar faptul ca livreaza doar in Romania :))

M-am abtinut cu greu sa nu umplu pagina cu obiecte de decoratiuni interioare de pe CoolBazaar. Totusi, ursuletul acesta in forma de lampa (sau lampa in forma de ursulet, daca va e mai simpatic asa), prea mi s-a bagat pe sub piele pentru a ramane neglijat!

5 comments:

tatiana spunea...

Imi place foarte mult aceasta reinterpretare a sacoului:)

Eda spunea...

Mie imi plac incaltarile...o fi prea tarziu sa imi iau prima pereche roz la 22 de ani?!:)

Anonim spunea...

Nu pot decat sa zic WOW!Chiar am ramas in urma cu site-urile din Ro!Cred ca imi iau si eu ceva!!xoxo

carola spunea...

@Tatiana - si mie, imi imaginez multe tinute creative pornite de la acest sacou. In plus, imi place aerul sau putin victorian/goth :D
@Eda - vb despre cei 22 de ani ai tai de parca ar fi batranetea adevarata. De ce nu ai putea sa-ti iei pantofi roz :D Doar daca nu ii porti la o tinuta complet roz-bonbon :D, in acest caz as protesta. In rest, zic ca orice dulap are nevoie de cate ceva roz ;)
@Choo - sa ne arati si noua cand iti iei ;)

tatiana spunea...

Deja cand l-am vazut am inceput sa creez outfituri. Pasiunea mea pentru moda deja ingrijoratoare de ceva ani, ma face sa salivez la orice haina care imi stimuleaza imaginatia.:)

Trimiteți un comentariu