joi, 16 iulie 2009

Alb si negru

Imi pierd timpul prin aeroportul vienez, asteptand zborul spre Podgorica (un week-end lung acasa!!) si fac curatenia prin fotografii, adaugand "fete" in iPhoto, taguri in albumele de facebook si stergand imaginile mai putin reusite. Si citesc Front Row, biografia Annei Wintour, care deocamdata pare foarte spumoasa :D.

Sambata, iesita la plimbare cu sotul prin Graz, am purtat una dintre rochiile mele preferate, in print alb-negru. Este extrem de comoda si varateca.
DSC_1250
DSC_1253
(facand mutre in fata obiectivului :))

Rochie de bumbac PS Fashion (o marca mass-market sarbeasca), cardigan negru Escada Sport, pantofi negri din piele facuti la comanda cativa ani in urma, curea bej de la o alta fusta. Tocurile, in mod evident, nu sunt cea mai rationala solutie pentru problema pavajului din centrul orasului, dar aveam o pereche de balerini moi in geanta, pe care i-am si incaltat seara tarziu.

4 comments:

Alice in vintageland spunea...

Super cute as usual; Rochia este foarte frumoasa, nu poti da gres cu combinatia alb negru; presupun ca vremea acolo e decenta si nu un cuptor incins ca aici de vreme ce poti purta cardigan (envy you)!:)

Mina spunea...

u look so chic. i love the dress. i told u i love your style.... u should defintly do more outfit posts....a lot more. for me that's all that matters. LoVE IT!
xoxo
mina

Anca spunea...

arati foarte bine

tatiana spunea...

Arati "very esquisite"! Imi place!:)

Trimiteți un comentariu