luni, 8 iunie 2009

Pliuri/pliseuri/texturi


Pe parcursul unei ore, am reusit sa ma "inamorez" de cateva piese al caror punct principal de atractie sunt pliurile. Ma gandesc acum la ce bonus major ar reprezenta una dintre hainele de mai jos pentru garderoba mea. Cate combinatii interesante, elegante sau rock-chic, romantice sau extravagante, ar putea fi create in jurul unei fuste cu talia inalta, scoasa din anonimat cu ajutorul "evantaie" de organza.

Diana Bobar - o rochie fantastica de culoarea carbunelui. Anume aceasta piesa a declansat nebunia zilei de azi - materialele plisate, texturate, folosite pentru piese complexe, cu accentul pus pe croi si constructia straturilor si taieturilor ingenioase.

Zsofia Weber, rochia gri din organza plisata poate fi cumparata de pe NotJustaLabel, costa putin peste 800 de euro (offf...).
Fusta neagra Zsofia Weber, din colectia prezentata pe site-ul designer-ului.

Fusta crem-pal, ce costa ceva mai putin de 400 de euro (in fundal se aude inca un oftat lung...) - tot pe NotJustaLabel.

Imagine: Flair, iunie 2009, tFS.

3 comments:

diana„ spunea...

abia astept sa mai fac si alte modele din materialul asta :D:D:D

carola spunea...

@diana - pai, o sa te invit sa-ti desfasori creativitatea cu prima ocazie. ori cand vin eu prin Tm, sau ajungi cu Florina la Graz/Podgorica :D ambele variante imi suna bine ;)

Alice in vintageland spunea...

Foarte frumoase - esquisite si rochia Dianei este cred una dinte cele mai frumoase pe care le-a creat :)

Trimiteți un comentariu