marți, 23 iunie 2009

Pauza

Zilele astea am fost mai mult offline. Din Viena m-am ales cu mai bine de 500 de fotografii, care trebuie sortate si postate, in parte, pe flickr sau blog, cu o febra musculara cauzata de kilometrii parcursi pe jos prin oras si muzee si cu cateva carti si suveniruri.
Am descoperit intr-o librarie din centru (Frick), la doi pasi de apartamentul in care am stat, un raft impresionant de carti de moda, din care mi-am luat in final doar autobiografia lui Dior, editata la V&A Museum (o sa ma apuc de ea dupa ce termin cu biografia lui Chanel pe care o citesc acum). Mi-as mai fi subtiat portmoneul pentru cateva carti, dar m-am pornit cu minim de bagaj si nu prea as fi avut cum sa le transport.
Cancelariei ceresti i s-a facut mila de noi, nitel racite si udate dupa vremea ploioasa si rece de sambata, si ne-a oferit soare si un superb cer senin duminica, dar prietena mea, pornita luni in misiunea nobila a explorarii Grazului, a fotografiat ieri mai mult de sub umbrela.
 
Cam astea ar fi noutatile mele, promit sa le si ilustrez mai pe seara, cand ajung acasa. Voi cu ce v-ati ocupat zilele de sfarsit de saptamana?
 
 

2 comments:

A-30-something spunea...

Ah, excursii, abia astept sa vad pozele :) Eu am fost la Bookfest in weekend, mi-am facut provizii pentru vara!

Alice in vintageland spunea...

Abia astept pozele! Am fost la Ciresarii Vintage Show sambata, am lenevit si am revazut Stardust duminica:)

Trimiteți un comentariu