miercuri, 10 iunie 2009

M-am pornit dupa pate de ton...






Eram in drum spre Spar-ul din centru (pentru neavizati - un supermarket cu mult prea multe bunataturi, inclusiv branzeturi alese pe spranceana si un minunat pate de ton conservat pe care nu am reusit sa-l identific in alte magazine - merge de minune cu niste pesmeti integrali si un pahar de vin bun!). Dar pana a ajunge la Spar, trebuia sa trec pe langa H&M si Zara. Mare greseala! Am intrat in primul, cu motivul inocent de a vedea daca exista ceva interesant, mai ales ca nu mai pusesem piciorul intr-un H&M de cam mult timp. Ei bine, o ora mai tarziu, am iesit cu buzunarul mai gol si sacosa mai plina. Spar-ul se inchisese deja, desigur.

De incantare, dar si nesiguranta ca am facut chiar cele mai bune alegeri, primul lucru pe care l-am facut acasa a fost sa ma invart pe toate partile, pozandu-ma cu telefonul in oglinda. Na, avem cu totii micile noastre secrete ;) Am probat achizitiile cu mai multe curele, posete si chiar pantofi decat era cazul (majoritatea nu apar in imagini) si, desi nu sunt complet sigura daca imi sta perfect, imi place rochia aceasta bej si nu o sa o intorc. E extrem de comoda, subtire, dar cu jupon, ceea ce ii confera un volum frumos, facand-o potrivita si pentru serviciu. In plus, culoarea neutra o face fundalul perfect pentru diverse combinatii. Voi ce ziceti, ati pastra-o sau ati intoarce-o?
PS: scuze pentru calitatea imaginilor, o sa-mi iau zilele astea un aparat mai decent. Si nu radeti prea tare de eforturile mele disperate de a-mi fotografia...mmm... "backview-ul"... :D

7 comments:

Mina spunea...

i love the dress. defintly dont return it. it looks great on u. i would try it with some higher heels maybe some cage heels or platform pumps. u look stunning anyways.
xoxo
mina

bogdanic spunea...

Cum adica sa o intorci? Pe partea cealalta e verde?

A-30-something spunea...

The dress is awesome :X:X:X:X:X Keep it, loveit, never leave it!!!

Denisa L spunea...

normal ca as pastra-o!e foarte draguta:x

Alice in vintageland spunea...

Pastreaz-o, e frumosa si asa cum ai zis si tu foarte versatila:). You know that H&M stands for Help Me!!!!!!!!!!!:)

Eda spunea...

E foarte draguta!

Anna Pope spunea...

Este foarte draguta!!

Trimiteți un comentariu