joi, 25 iunie 2009

Intrebare-ntrebatoare

Vreau sa va stiu toate secretele, hehe :D
De exemplu, care e cel mai drag obiect din garderoba, indiferent ca-l purtati sau nu.
Rochia de banchet dintr-a douspea, inelul primit cadou de la parinti, pantofii aia pe toc de12 cm, pentru care ati dat o bursa intreaga si vi se par cel mai frumos lucru de pe Pamant etc.
Daca lista e mai lunga, nu va sfiiti sa o impartasiti in comentarii!
 

 

 

6 comments:

Alice in vintageland spunea...

Nici nu stiu cu ce sa incep, imi sunt dragi atat de multe: fusta verde de dantela, gecile mele de piele (cea de biker si cea albastru electric imi sunt cele mai dragi), rochiile (am una albastra din anii 70 la care tin in mod special desi nu este cea ma frumoasa pe care o am, cea hippie), boleroul verde cu umeri bufanti si cel navy inspired, trenchurile (cel mai mult tin la unul cu broderie in relief si la unul negru) s amia ma cateva haine cumparate din Seattle pe care le iubesc pentru ca sunt egale cu amintiri placute:)

Anna Pope spunea...

Am o colectie mare de esarfe de matase naturala de la mama si sunt innebunita dupa ele.
O rochie albastra de la Mango pe care am purtat-o atat de mult incat o sa se dezintegreze in curand dar e cred ca printre primele rochii pe care le-am cumparat si nu pot renunta la ea.
Geaca mea de piele rosie din Roma.
Si un inel cu diamant pe care l-am primit de la familia mea cand am facut 18 ani :)

carola spunea...

Mie imi sunt dragi o brosa de familie, din aur cu pietre pretioase, transmisa din generatie in generatie, o pereche de pantofi negri, in care m-am maritat :)), esarfe si basmale de matase de la maica-mea (aici, Anne, ne asemuim ;), cateva rochii cumparate de mine personal si tot asa :))

Nati spunea...

Eu am o fusta gri cu o broderie neagra de care m-am indragostit in clipa in care am vazut-o si am purtat-o extrem de mult. E destul de simpla, dar are ceva foarte feminin...nu stiu ce. Si mai am o bluzita de vara pe care am purtat-o in sarcina foarte mult si care mi se pare superba, desi,la fel, e destul de simpla. Oricum, bluzita aceea reprezinta mai mult decat o haina pentru mine, caci mi se asociaza cu fetita mea. In rest, as arunca tot ce am in sifonier si l-as umple cu muuulte haine noi.

carola spunea...

@Nati - poate macar data viitoare reusim sa iesim la putin shopping impreuna ;)

Eda spunea...

Mie cea mai draga imi este rochia mea de mireasa...pacat ca nu o pot purta...dar o mai probez din cand in cand:)

Trimiteți un comentariu