marți, 16 iunie 2009

Genti de vara

Sunt selectate dupa doua criterii - un print simpatic si ceva mai iesit din comun, varatec si vesel, si (2.) gustul personal al bloggeritei voastre dedicate :D Adica, nu m-am condus nici dupa anumite tendinte, nici dupa preturi sau brand-uri, nici macar culori sau marimi, ci strict dupa ce mi-a placut mie si mi s-a parut ca s-ar inscrie in criteriul numarul 1. Cele care nu s-au inscris perfect, dar totusi imi plac, vor fi prezentate intr-o insemnare separata (tehnici de teasing, da! :))

Marc by Marc Jacobs - zilele astea geanta e la 25% reducere pe Farfetch, dar, aviz interesatilor, pretul este in continuare peste 200 de Euro. Vesela, ironica, pentru o atitudine de "hipsterism asumat" (vezi domnisoara zambareata de pe fata gentii), din punctul meu de vedere, ar putea ridica "dispozitia" a multiple tinute, de la eterna combinatia de blugi si tricou, pana la rochite de vara, scurte sau lungi.
Geanta din tesatura, Bottega Veneta. Cam scumpa pentru ceea ce este in esenta - o geanta din material printat, dar era de asteptat tinand cont de pozitionarea marcii. Imi place modul in care au reinterpretat modelul celebrelor fasii de piele impletite.

Doua posete Coach, foarte pe gustul meu. Incapatoare, cu inscriptii si ilustratii minimaliste, pline de candoare si ironie (cat face portmoneul - fals? - si gatul arhilung al doamnei cu coc?!). Puncte de bonus - culorile aprinse.


In farsit, doua posete Gourmandise. Mai e nevoie de explicatii? Pe langa plusurile evidente - marimea compacta (nu, nu e nevoie sa carati toate kilogramele alea dupa voi zilnic, sincer!), nasturele decorativ, lantisor si forma asimetrica a clapetei de inchidere, aveti parte de o selectie suficient de mare de printuri pentru a satisface o gama larga de solicitari.

7 comments:

A-30-something spunea...

Ah, vreau plicul ala cu roz de la Gourmandise, e adorabil!!!!

Mina spunea...

i have been eyeing the coach bags every time i pass the store window. i think they are too trendy though.
xoxo
mina

Denisa L spunea...

ohh how I love the marc jacobs bag:X

tatiana spunea...

Cele de la Gourmandise sunt absolut superbe. Atat de vesele si cu o linie curata!

Alice in vintageland spunea...

Si mie imi plac mult Gourmandise - ma gandesc de ceva vreme sa-mi iau una insa nu ma pot decide la print!

carola spunea...

Vad ca Gourmandise se bucura de o bine-meritata popularitate! Alice - stiiiu, mi-a luat ceva pana m-am hotarat pe care sa le pun in insemnare, sunt adorabil de delicioase!
Mina - da, sunt putin cam prea trendy, dar intotdeauna mi-au placut genul asta de ilustratii si genul asta de genti/printuri. Nu ma pot abtine :D

Andreea spunea...

gentile gourmandise sunt adorabile, dar si cele couch. imi amintesc de copertile chic lit de la sophie kinsella & co :))

Trimiteți un comentariu