marți, 30 iunie 2009

Genti de vara: Farmecul reducerilor

Am promis o continuarea a temei gentilor de vara, dar lipsa de timp nu stimuleaza respectarea promisiunilor. Totusi, deoarece a inceput sezonul reducerilor, ar fi pacat sa ratati acele cateva oferte interesante, ascunse intr-o mare impresionanta de bunuri cu preturi inrosite de minusuri si procente.
Am ales posete mari si mici, cu preturi si stiluri similar de diverse.
Poseta hippie, Antik Batik (netaporter). E mica, din piele intoarsa si decorata cu elemente metalice. Ii tineti de urat cu niste cizme de vara si denim (daca sunteti amatoare) sau blugi si camasa alba/tricou printat cu simbolurile pacii pentru un stil mai casual la birou. Sau o luati la mare, pentru dupa-amiezile cand va saturati de stat pe plaja si o luati catinel spre o masuta umbrita, in asteptarea unui suc si a unei inghetate de fructe.
Din aceeasi serie, urban-litorala, o poseta Mango, impletita si primenita. Absolut adorabila si purtabila cu acelasi succes si peste cateva veri!

Inevitabila deja geanta a la Chanel. Desi evident inspirata de clasicul model 2.55, este, spre deosebire de Chanelul mult-ravnit, la distanta de doar 30 de lire de voi, pe Urban Outfitters. Eu ma gandesc serios la faptul ca merita investitia, asa ca vedeti sa nu va o iau inainte ;)

Piesa de investitie. Chloe Nancy. Mai e nevoie de explicatii si argumente? Constructia impecabila, culoarea, marimea perfecta... Doar pretul ar fi un impediment, nefiind "user-friendly" nici dupa reducerea aplicata. Amatorii o gasesc aici.

Inca o piesa de investitie, Kooba, de data aceasta, ceva mai accesibila, datorita diferentei ratelor de schimb euro-dolar (o gasiti pe Nordstrom). Imi place eleganta ei, detaliile interesante, geometrice, si culorile fine, combinate perfect.
In cele din urma, o poseta Lanvin, absolut impractica, deloc ieftina, nici macar din piele. Pura fantezie creatoare de dorinte, din satin de o culoare coral-pal. Intr-un cuvant, ca si dulciurile alea care stim ca nu ne fac nici un bine, dar nu le putem refuza, gentuta aceasta este o adevarata tentatie. O gasiti tot pe netaporter.

Preferinte?

2 comments:

Marina spunea...

Imi place cea de la Antik Batik pentru ca e mai pe ador stilul boho-chic

Denisa L spunea...

Lanvin for me!

Trimiteți un comentariu