luni, 29 iunie 2009

DBD la cununie

Ca tot va ziceam ca am purtat DBD intr-o zi importanta pentru mine, iata si o imagine doveditoare, de la cununia civila. Nu e nici pe departe cea mai reusita, dar e printre putinele in care rochia se vede in intregime. Eram agitati si emotionati, mai ales ca am avut parte de o multime de aventuri in ziua aia, inclusiv - eu nu am mai ajuns la coafor, costumul foarte elegant al mirelui a fost stropit cu ulei incins (nu ma intrebati cum, ca e prea lunga povestea )), a imbracat un altul in final :D, era sa intarziem la propria cununie si multe altele, motive de glume si multe rasete acum.
Rochia a fost facuta de Diana si are niste superbe flori din satin pe corsaj (banuiesc ca rezultatul a cateva ore de munca manuala asidua) si eu, care slabisem intre timp, a trebuit sa rog pe cineva sa adauge niste pense, pentru ca riscam o scena mult prea amuzanta la locul faptei )). Nu am mai imbracat-o de atunci, o tin impachetata cu grija in dulap. Sacoul si dresul negre sunt motivate de gerul crunt din ajunúl Craciunului anului 2007.

8 comments:

Alice in vintageland spunea...

E superba rochia si mi se pare ca tu o porti cu multa gratie. N-as fi zis ca n-ai mai ajuns la coafor, esti foarte frumosa!:)

Eda spunea...

Frumoase...rochia si tu!

Mina spunea...

u are so goregous in this pic. u actually look super different. i had to look twice at the pic to realize its u. i actually had no idea u are married.

carola spunea...

Multumesc, dragelor!
@Mina - nu imi dau seama daca arat diferit sau nu. Cu siguranta insa, cele vreo zece kg in plus si machiajul pe care nu am timp diminetile sa il aplic schimba intr-un oarecare mod persoana :)

tatiana spunea...

Arati asa de bine in poza, aproape impecabil. Chiar nu ai dat pe la coafor..?:)

Anna Pope spunea...

Ce frumos! Both you and the dress!

Denisa L spunea...

arati foarte bine si imi place mult rochia!!!

Anonim spunea...

Uuuu arati excelent.. :D

Trimiteți un comentariu