joi, 18 iunie 2009

Baby-boy

DSC_0003

Da, dupa saptamani in care am citit review-uri si pareri, am tras de mana pe fiecare cunostinta priceputa sa-i cer un sfat si o parere, am ramas tot la decizia mea initiala. Azi am adus acasa un puisor de dslr, cel la care m-am gandit de la bun inceput. Primul si, sper eu, cu noroc ;)
Acu', incerc sa ma lamuresc, ca utilizator nepriceput ce sunt, ce e cu toate butoanele alea si pe ce sa apas ca sa nu explodeze. Si ma bucur ca exista totusi functia auto ;) Cand imi revin putin din emotia descoperirilor, promit ca iesim impreuna la vanat de imagini cat mai frumoase din Graz si imprejurimi :)

PS: Pe langa fotografia obligatorie "in oglinda" :D, am identificat si alte cai, mai putin explorate, de-mi autofotografia noul amic :D

DSC_0070

4 comments:

Mina spunea...

wow congrats! u must be happy. i cant wait to see more outfit posts now. thats my favorite thing to see. i love to see how other people dress.
xoxo
mina

Alice in vintageland spunea...

Me too, me too! Looks great and Nikon is the best or so I hear!:)

Eda spunea...

Eu abia astept sa vad poze din Graz!

carola spunea...

@Mina - I'm very happy and excited :) I can't really promise anything about outfit posts, I'm a bit too self-conscious for that, but I will try to do them here and there.
@Alice - cea mai buna camera e cea care o ai cand iti trebuie :D nici canon nu e rau sa stii, un eos 500d face banii, doar ca facea cam scump pentru mine in momentul dat :D
@Eda - facem-facem :D

Trimiteți un comentariu