marți, 19 mai 2009

Lenjerie Emporio Armani la Debenhams



Din luna mai, zona de lenjerie din magazinele Debenhams din Bucuresti si Constanta iti prezinta o colectie uimitoare, semnata de Giorgio Armani: Emporio Armani Underwear.

Colectia Emporio Armani Underwear propusa pentru acest sezon are calitatile care fundamenteaza abordarea lui Giorgio Armani in design: modern si natural. Creator incontestabil de tendinte, Giorgio Armani urmareste mai mult stilul si viziunea personala decat cerintele modei, iar colectiile sale sunt intotdeauna surprinzatoare si multivalente, pentru toate tipurile de femei si barbati.

Referitor la colectia Emporio Armani Underwear, Giorgio Armani declara: “Sunt intrebat adesea daca ma gandesc la un anumit tip de femeie ideala, daca ma leg de un anumit tip fizic: raspunsul meu este ca aceasta este o capcana pe care incerc sa o evit.

In calatoria creativa, ma straduiesc sa nu creez un stereotip de femeie sau barbat, central in munca mea, pentru a arata ca creatiile mele nu se bazeaza pe un model abstract. Am ramas fidel acestui principiu in timpul pregatirii colectiei Emporio Armani Underwear, pe care am creat-o pentru a se potrivi unui spectru variat de femei, care incadreaza forme si personalitati diferite si intrigante. Pentru a oferi o alegere cuprinzatoare, intotdeauna pastrand conceptul meu personal al feminitatii, mai mult subinteles decat declarat, am acordat o atentie crescuta criteriilor tehnice si functionale ale acestor piese, oferind masuri de cupa diferite pentru a garanta potrivire perfecta”.

Iar imaginea campaniei? Nu altii decat cuplul Beckham! Cunoscuti prin relatiile amicale cu d-l Armani, acestia isi joaca si aici rolul la perfectiune - emana seductie si sexappeal. Pacat ca nu am nici un Debenhams prin apropiere, dar voi puteti admira/proba/cumpara piesele din aceasta colectie intr-un din magazinele Debenhams, la Bucuresti sau Constanta.

5 comments:

Eda spunea...

Dau o fuga in weekend si revin cu un comentariu.

Dana spunea...

Eu am dat o fuga :( Nu era nimica in magazinul din Mall Bucuresti.

carola spunea...

@Dana - pacat ca anunta ceva ce inca nu a aparut in magazine :( in comunicat scria luna mai.

Eda spunea...

Am revenit.Am fost ieri seara in Bucuresti Mall. Au un raftulet mic cu bustiere si boxeri cu elastic lat pe care scrie mare si clar Armani, sa stie lumea ca esti smecher :). Croieli simple , sport...materialul parea sintetic, dar nu am citit etichetele, asa ca nu bag mana in foc...preturi maricele...si cam atat.

Dana spunea...

Am zarit si eu standul la Mall. Uite-l aici: http://www.shopaholic.ro/2009/05/lenjerie-emporio-armani-la-debenhams.html. Am probat un sutien, cel roz cu negru. Costa 319RON parca, dar nu venea excelent. Erau dragute insa camasutele de noapte, tot cu roz si negru.

Trimiteți un comentariu