joi, 28 mai 2009

Lansare Bijoux Terner


Dupa cum va promiteam doua zile in urma, se pregateste o surpriza pentru voi. Si anume lansarea, in Romania, a marcii americane Bijoux Terner, exclusiv online.
Bojoux Terner este un brand specializat in accesorii fashion pentru femei si barbat, infiintat in 1974, in Statele Unite. Are o politica speciala si atractiva de pret - indiferent de accesoriu sau stil, toate au un pret unic, de doar 59 de lei in Romania. Noua colectie Bijoux Terner este acum disponibila in noul magazin de la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City si isi propune "sa te accesorizeze cu o atitudine fresh pentru zilele lungi de vara". Bijoux Terner este prezent in peste 550 de locatii de lux din peste 55 de tari din intreaga lume.

Mie mi-au facut cu ochiul in mod special bratarile si inelele, iar ceasul cu curelusa galbena este chiar foarte dragut si ar merita probat, chiar daca nu sunt o fana a ceasurilor. Voua ce v-a atras atentia?

Alaturi de mine, la lansarea online participa si RFB, Roxana Radu, DaDaModa, Adina Necula, Sweet Fancy Treat, Laura Bucur, Ce Imbraci Azi, Celebrity Fashion Blog, SoFashon.













0 comments:

Trimiteți un comentariu