marți, 28 aprilie 2009

Sunt pe cale sa ma indragostesc





... de noua colectie Biba Bijoux, brutala si frumoasa. Povestea lor pare a fi fascinanta, cu felurite surse de inspiratie conjugate pentru obtinerea unui efect inedit. Indiferent insa de influenta Art-Nouveaux sau pagana, sunt inclinata sa integrez aceste cateva piese in colectia mea. Le-as purta cu diverse texturi - gen in topit; matasuri mult prea usoare in nuante aurii, pentru un contrast interesant sau tesaturi grele de lana, o vesta de piele etc. Mi se pare ca ar pune bine in evidenta si o rochie de tricotaj subtire, ca piesa unica de atractie. Cum vi se par? Cum le-ati combina?
Colectia Obsolence in intregime, informatii despre preturi, materiale si alte alea, gasiti pe blogul Biba Bijoux.

5 comments:

Eda spunea...

Imi plac cele cu perle...pare atat de brutala combinatia, dar in acelasi timp potrivita!

bogdanic spunea...

Ufff! Intrasem la idei!

Anonim spunea...

Vai, nu pot sa cred ca cineva ar vrea sa poarte chestiile alea.Chiar asa rau am ajuns?De la lucraturile fine ale unor bijuterii detaliate am trecut prin gablonturile ieftine de plastic ca sa ajungem la tablele alea impaturite cu gogoloaie in mijloc?Sheesh!

Carla C.

carola spunea...

@Carla C. - bijuteriile, ca si alte obiecte create de om, vin in tot felul de forme. Spiritul creativ poate sa se manifeste deopotriva in obiecte extrem de fine, cu lucratura migaloasa, cat si in obiecte ca cele despre care am scris aici, mai brutale, mai putin prelucrate, in mod intentionat. Au dreptul la existenta in mod egal si depinde de noi ce preferam, ce alegem, ce ni se potriveste si ce ne starneste emotii. Dupa cum nici viata nu e o insiruire continua de intamplari pozitive, nici bijuteriile nu pot fi doar de un fel, nu?

Unknown spunea...

@carola: Multumesc mult pentru articol, ai scris foarte frumos si ma bucur ca ai surprins esenta :)

Trimiteți un comentariu