duminică, 26 aprilie 2009

Reading goodies



Azi am sarbatorit :) A fost ziua de nastere a sotului, asa ca ne-am plimbat, am mancat diverse bunataturi (clatite cu fructe, crema si inghetata de capsuni suna destul de bine, nu? :P), am ras cu si fara motiv si chiar am riscat sa ma aventurez pe malul unei ape, pentru a admira muntii din jurul Plavnicei (un complex turistic aflat pe malul lacului Skadar, la vreo 15-20 de km de Podgorica) si niste barci cu catarge abandonate, in fusta de matase si ciorapi dantelati. In apararea mea pot sa zic doar ca nu stiam incotro mergem, convinsa fiind, cand ieseam din casa, ca ne indreptam spre in restaurant din oras, dar, spre norocul meu, uitasem o pereche de balerini in masina, care ai si fost salvarea mea, in final :D. Intr-un cuvant, o aniversare linistita, frumoasa si memorabila :)
Saptamana asta, pe langa diverse emotii privind diverse planuri, contracte si deplasari, mi-am reintalnit doua colege de facultate si de grupa. Pe twitter :D Este vorba de fetele de la BURP. Hihi :D. Fetele marca FCRP se dovedesc toate extrem de creative si demne de admiratie.
Lasand insa povestile personale la o parte, iata o selectie de linkuri care, sper eu, ar putea sa va starneasca interesul saptamana asta.

RFB:

- Irina Markovitz scrie despre culorile Pantone pentru sezonul viitor.
- Campania Preciouss by Razvan Ciobanu, pe RFB si la DaDa.
- Doua interviuri, cu designeritele mele preferate, Diana Bobar si Ludmila Corlateanu, amandoua pe feminis. Ludmila trebuie felicitata si cu ocazia unui editorial foarte frumos, dedicat in intregime creatiilor sale, in Tabu.
- Interviu cu Phillippe de Saint Mart, despre editia din anul curent a concursului Pasarela.
- Buddha nu este blogger de moda, dar scrie saptamana aceasta despre relansare site-ului MiniPrix.
- Kitten povesteste despre cum ia nastere unul dintre tricourile sale minunate!

International:

- Despre posete scumpe si ieftine, influenta revistelor glossy si complexele pe care le creeaza. Un articol amuzant pe times.
- Designerii americani cauta noi cai legale in incercarea de a se lupta cu copierile din productia de masa si se straduiesc sa intoarca productia in tara. NY Times.
- New York-ul a mai supravietuit inca unei colaborari designer-H&M. The Cut.
- Posterele pentru mult-asteptatul film Chanel au fost interzise in transportul public. Motivul? Tigara din mana actrisei Audrey Tautou.
- Angela Missoni despre de ce vrea sa renunte la prezentari clasice se moda, o posibila colaborare cu H&M si cat de pregatita este in fata crizei. Telegraph.

Diverse:

- Din seria "Cum sa": personalizarea unei sacose/genti de tesatura.
- Pentru utilizatorii de twitter: Sephora US au cont dedicat. Si, pe langa anuntarea unor noi produse sau promotii, dau sfaturi scurte si la obiect in materie de frmusete. Asa da!. Follow imediat.
- Saptamana asta a fost Ziua Pamantului. Daca inca nu stiti de ce avem nevoie de asemenea zile si de ce ar trebui sa facem macar cate ceva, va propun sa cititi un articol lung, dar documentat si bine scris, pe site-ul Vanity Fair. E din 2007, dar la fel de valabil.

Imagini: 1, 2, 3.

2 comments:

Denisa L spunea...

you've been tagged, again...

Eda spunea...

La multi ani (cu intarziere) sotului tau! Merci pentru reading goodies...sunt intradevar numai goodies in lista ta.

Trimiteți un comentariu