sâmbătă, 18 aprilie 2009

Reading goodies

Profitand de timpul liber si propria-mi buna dispozitie, incerc sa fac ordine in linkuri pentru o postare, demult amanata, de Reading Goodies :) Si daca gasesc suficienta dorinta de munca, poate ma apuc sa scriu ceva pentru Glosar RFB, un proiect pe care chiar as vrea sa-l vad luand avant, dar pentru care nu am avut timpul necesar (puteti sa va implicati si voi, trimitand un email sau scriind un articol direct pe RFB).

RFB:

- Echipa MauVert ne povesteste despre initiativa de a organiza si in Brasov un targ de lucruri unice - lucrate de mana, vintage sau retro, pline de povesti si suflet. Iata si blogul evenimentului, daca veti avea ocazia, eu as zice ca merita vizitat.
- In cazul in care nu ati aflat inca, numarul blogurilor romanesti de street-style s-a marit prin Street-as-Catwalk, Brasov Looks si Brasov Style.
- Eu nu as avea curajul. Sau l-as avea, dar numai dupa ce as petrece vreo doua saptamani dormind, odihnindu-ma si avand grija maxima de pielea mea. Despre ce vorbesc? Despre coperta Elle Franta, editia curenta, despre care au scris R.R., Dada si Nookie.
- Inca un blog axat pe articole de moda si stil personal, recomandat de Alice, Pret-a-Protester, unde gasesc un articol despre un creator de accesorii si palarii foarte interesante.
- Tatiana continua seria de interviuri, luand-o la intrebari pe Lola.
- Stilul Victoriei Beckham, in imagini alese de Marina.
- Primul pictorial realizat de Adina Necula pentru HotCity. Felicitari si la mai multe!

Internationale:

- Michelle Obama cucereste Europa prin stil si eleganta. Discutia continua si pe NY Times. Daca sunteti interesate de subiect, aveti un intreg blog la dispozitie, bine documentat si ilustrat, dedicat stilul Primei Doamne a Statelor Unite.
- O scurta introducere in munca de zi cu zi a unui stilist de moda.
- In ce mod cei care creeaza/produc si comercializeaza moda sunt inspirati de "stilul strazii". The Guardian.
- Designerii - Frida Gianinni in speta - readuc la viata costumul de inspiratie barbateasca, identificat pana recent, cu anii '80. NY Times.
- Cateva raspunsuri, foarte interesante, din partea lui Karl Lagerfeld pentru revista Interview, pot fi gasite pe fashionologie.



Diverse:

- inspiratie fantastica si imagini uimitoare in setul acesta de pe flickr
- pentru designeri, ilustratori si simpli amatori, o impresionanta galerie de coperti de carti.
- Creatii Orla Kiely, integrate in diverse interioare - inspiratie deco ;)
- Eu nu posed suficienta rabdare sau convingere pentru a folosi produse cosmetice facute in casa, preferand comoditatea tuburilor si retetelor testate in laborator, gata de folosire si usor de impachetat, dar aici am gasit vreo doua retete interesante, in special cea pentru exfolierea buzelor uscate.
- O idee simpla pentru pastrarea curelelor, propusa de Casey.

Imagini: lookatme (1 si 3), flickr

1 comments:

Denisa L spunea...

thanks for the link!

Trimiteți un comentariu