vineri, 17 aprilie 2009

MiniPrix online



Pe timpurile studentiei, cand bugetul restrans trebuia compensat prin creativitate si determinare in ale shopping-ului, MiniPrix, in special cel din Romana, era un fel de cutia de comori - in dependenta de noroc si rabdarea de a cauta, puteai gasi piese frumoase la pret de chilipir. Mai am si acum o camasuta, pe care am purtat-o la sustinerea lucrarii de licenta si care arata, dupa ceva ani, la fel de bine. Ei, acum, pentru a reduce rata de risc, MiniPrix si-a inaugurat un site dedicat, care se pare ca se va transforma intr-un magazin online adevarat; acompaniat de un blog. Instantaneu mi-au facut cu ochiul rochia si pantofii de mai sus, de la rubrica Oferte.
i

3 comments:

Denisa L spunea...

Miniprix is the best!
chiar saptamana trecuta mi-am luat 2 rochite Etam foarte ieftine

Dana spunea...

Dar momentan nu e magazin online (sau nu l-am dibuit eu!), nu? Ce nu imi dau eu seama este cum ar putea sintetiza intr-un magazin online stocul atat de variat si de repede epuizat pe care il au ei... Plus ca o repriza de shopping la Mini Prix insemna si un pic de citire cu atentie a etichetelor :) lucru care online nu se poate face...

carola spunea...

@Dana - nu am gasit nici eu magazinul online. Imaginile sunt de la categoria Oferte. Desi in comunicatul de presa anume asa l-au anuntat - ca magazin online, insotit de blog. O fi vorba de un proiect in desfasurare sau nu, nu stiu. Si ai perfecta dreptate - oferta MiniPrix presupune mult "sapat si pipait" :D Dar, teoretic, ar fi posibila si o vanzare online - cateva persoane care sorteaza marfa, aleg 20-30 de modele de rochii, de exemplu, f reusite, cu diverse marimi disponibile si le vand in exclusivitate pe site.

Trimiteți un comentariu