duminică, 19 aprilie 2009

In facultate











Nu, nu ne petreceam noptile doar invatand pentru Politologie (cine stie cunoaste ;) cred ca nu am dormit doua zile inainte de examenul ala!) sau scriind de zor despre Nationalismul in Rusia postsovietica (lucrarea mea de licenta). Ne mai petreceam noptile si prin cluburi de studenti rockeri, dansand in nebunie si imaginandu-ne stapanile lumii. Anca, Iulia, pe unde sunteti?

8 comments:

DaDa spunea...

oh doamne, stii ce s-a intamplat la examenul de la Politologie? L-am dat in RR-ul RR-ului si asta fortata de Carlan! stateam pe la usa si ma gandeam daca sa intru sau nu in examen ( fiind oral ) si a venit Carlan si m-a zvarlit ( la propriu ) in sala, stiind ca fug repede ( la fel cum am facut si cu Retorica, data in RR-ul RR-ului ) :))
cu cine ai facut licenta?
Eu cu dnul Chiciudean :)

Anonim spunea...

:)Amintiri superbe!Paste fericit Carola!

carola spunea...

DaDa - :))) Ooo, eu l-am dat din prima, dar am intrat plangand in sala :D mi-era o frica nebuna si eram terminata de nesomn. am schimbat si biletul, ei, a fost ceva de neuitat :)) Iar licenta... licenta am dat-o la Frigioiu, daca iti vine sa crezi. Si a fost o decizie ff buna, cand vrea, eu un om tare de treaba :)

carola spunea...

@Choo- multumesc! sarbatori fericite si tie :)

Alexandra spunea...

dansez, thank you!

A-30-something spunea...

Sa ma laud, eu am luat 10 din prima, dar n-am dormit cu o noapte inainte :) Doamne, ce frica imi mai era de Frigi :))

carola spunea...

@Leah - eu am luat 8, mi-a scazut doua puncte pentru ca am schimbat biletul :D Majoritatea s-au dus direct in RR, de frica lui :D

Alice in vintageland spunea...

Sara stie:), si ea tot 8 ca a schimbat biletul:)

Trimiteți un comentariu