vineri, 17 aprilie 2009

Camper Love

Saptamana asta am cedat tentatiei si mi-am achizitionat perechea asta de balerini foarte colorati Camper (dupa ce, saptamana trecuta, mi-am luat pantofii acestia Bata, cucerita fiind de culoarea electrizanta si tocul de inaltime medie - o raritate in colectia mea ;). Modelul, combinatia de culori si comoditatea acestora m-au facut sa ma uit mai atent pe site-ul Camper si sa descopar inca cateva perechi destoinice de toata simpatia :D Camper se axeaza pe segmentul incaltamintei confortabile, trainice si dragute, casual-sport, din materiale create de om si piele.
Tenisi decupati, din material textil, roz-pal. In ultimul timp, in mod surprinzator, ma simt foarte atrasa de diverse nuante de roz :D
Sandale de piele crem - perfecte pentru vara - confortabile si inalte!

Varianta cu toc a balerinilor mei, in crem si negru. Le vreau-vreau-vreau!

Concluzia zilei? O pereche de pantofi noi nu face decat sa-ti trezeasca pofta pentru mai multe perechi de pantofi noi!

PS: Camper are eshop, dar livreaza catre un numar limitat de tari, printre care, din pacate, nu se regasesc nici Romania nici Muntenegru. Ca sa puteti totusi vedea produsele, selectati din meniul din dreapta sus o destinatie valabila.

3 comments:

Alexandra spunea...

principul pe care merge toata economia, o nevoie satisfacuta genereaza alte nevoi... si gauri in buget :|

Denisa L spunea...

sunt foarte frumosi!

Alice in vintageland spunea...

Vaaai Carola! De mulat vreme ma uit cu jind la balerinii rosii, cred ca o sa fac si eu o vizita sa vad daca ii gasesc, desi cred ca-s cam scumpi:)

Trimiteți un comentariu