joi, 19 martie 2009

Intrebare-ntrebatoare

Pentru cine va imbracati? Pentru voi, pentru altii, pentru ceilalti? Nu pun poll, caci as vrea sa va citesc parerile ceva mai desfasurate.

7 comments:

Sim spunea...

Ma imbrac pentru mine, pentru ca atunci cand sunt bine imbracata si ma simt frumoasa am mai multa incredere in mine

Denisa L spunea...

in primul rand ma imbrac pentru mine, dar normal ca ma simt mai bine atunci cand cineva imi observa tinuta si imi face un compliment...

Anonim spunea...

Io ma imbrac - in primul rand - pentru altii, ca daca ies gol pusca din casa babele isi scuipa in san, latra cainii si traumatizez copiii.
In al doile-a rand ma imbrac pentru mine ca as raci pe vremea asta.
E suficient de detaliat? ;-)
Ai o leapsa de la mine...

Anca spunea...

As minti daca as spune ca ma imbrac tot timpul numai pentru mine. Inevitabil ma imbrac si pentru ceilalti. Cred ca o facem cu totii, uneori fara sa realizam. Hainele vorbesc despre noi, deci alegandu-ne tinuta, alegem automat ceea ce vrem sa le transmitem celorlalti.

Uneori simt nevoia sa ma aranjez, sa fiu frumoasa, sa ies in evidenta. Atunci sunt si foarte comunicativa. Alteori, cand sunt deprimata, ma imbrac in ceva foarte comun si comod, astfel incat sa trec nevazuta. Am si momente cand aleg combinatii ciudate si chiar nu imi pasa ce zic sau cred ceilalti, dar asta mi se intampla mai rar. Totusi o privire critica sau un comentariu acid nu cade bine nimanui. Iar la noi esti foarte criticat daca indraznesti sa fii altfel.

Anonim spunea...

In zilele "normale" ma imbrac in primul rand pt mine - sa ma simt eu bine, dar sa aiba si altii ce invata vazandu-ma :), iar in zilele cu ocazii speciale - ma imbrac mai mult pt ceilalti - sa amuteasca la vederea mea si sa ma admire - e o putere mare asupra oamenilor, care are avantajele ei! asta e adevarul, in zadar am acuza sau nega importanta haineleor in raporturile interumane...

orchidsun spunea...

Ma imbrac pentru mine ca sa ma disting de multime, sa-mi afisez creativitatea in a combina diferite culori,texturi,piese de imbracaminte.
Conteaza ce cred si ceilalti despre mine pentru ca mi se pare utila critica.

Eda spunea...

Cred ca ambele. Ma imbrac cu lucruri care imi plac si in care ma simt bine, dar tin cont de locul unde merg si de oamenii pe care ii voi intalni.

Trimiteți un comentariu