marți, 3 martie 2009

Idei de cadouri: bijouxuri

Parca mai ieri discutam despre cadourile de Craciun, iar azi ne intrebam deja referitor la cele de 8 Martie :D Timpul trece repede, asa ca, daca sarbatoriti ziua internationala a femeilor si vreti sa luati ceva pentru mama, sora, soacra ;) sau vreo prietena apropiata, v-as sfatui sa va grabiti nitel. Amintindu-mi de nebunia din Piata Romana, cu zecile de tarabe cu martisoare si accesorii mai mult sau mai putin utile, propun sa va faceti plinul de cadouri stand frumusel, cu o cana de ceai in fata calculatorului. Alegerea nu e usoara - sunt multe creatii talentate si originale.

Pentru o iubitoare de abstractionism si combinatii inedite, colier Radha.

Pentru o amatoare de accesorii in stil retro si sculptura, colier Agat Art (setul poate fi completat prin cercei si brosa in acelasi stil)

Pentru o fata romantica, noua bratara Josephine.

Iar pentru adeptele unui look sweet'n'street, cu chef de joaca si simtul umorului, o foarte proaspata brosa Burp.

Apropo, maine are loc o noua editie Fashion Wednesday. Eu as trage o fuga, dar ma aflu la o mie de km departare, asa ca va incredintez voua sa reveniti cu impresii.

5 comments:

Denisa L spunea...

eu deja i-am luat mamei mele cadou...
un lant talisman...

Anonim spunea...

Vreau si eu!!!!
xoxo

Eda spunea...

Foarte simpatica brosa de la Burp...trebuie sa vad cum "uit" imaginea pe desktop :)

Mina spunea...

cool blog carola! lots of inspiring photos.
xoxo
the fab girl

P.S. i am half romanian but i dont usually write comments in romanian unless it's something really simple cause my grammar is crap." lau, sau, mau" god know when u put a "liniuta" between them.

carola spunea...

@The Fab Girl - glad you like it :) romanian grammar is not so simple as it seems, even if a person speaks to some extent, the language. I'm not so sure about my English grammar either ;)

Trimiteți un comentariu