luni, 30 martie 2009

Hehe

Cred cu sinceritate ca, daca pana la o anumita varsta nu ai acumulat un sambure de ironie si mai ales autoironie, e de rau :D De inteligenta, finete si umor nici nu mai zic nimic. Asta asa, in offtopic :)))

*reactie cauzata de citirea recenta a mai multor comentarii "inspirate" pe diverse bloguri din .ro. E chiar distractiv cu cata seriozitate si furie isi revarsa oamenii frustrarile, complexele si proasta crestere, ascunsi de anonimatul online-ului, la o postare care poate nici nu-i priveste. Eu chiar sunt norocoasa de calitatea persoanelor care isi consuma timpul citind ce mai insir eu pe-acilea si isi spun parerea. Va multumesc, dragelor si dragilor, pentru bun-simt, umor si inteligenta!

8 comments:

Denisa L spunea...

cunosc...
mie mi-a "urat" o "cititoare" anul trecut, sa imi moara blogul...
le apuca...

sonia spunea...

@Nookie-auzi,"sa-ti moara blogul" :)),...cu siguranta vine din partea unei persoane neinspirate:))...Urat!

carola spunea...

@Nookie - f urat din partea ei, dar nu ma socheaza, rautatea gratuita se poarta mult prea mult in ultimul timp...

Alexandra spunea...

what did i miss?! eu merg pe pricipiul "daca nu poti spune ceva dragut, nu spune nimic" :)

carola spunea...

@Elisa - u didn't miss anything :D doar ma amuzam/miram/socam eu de rautatea si, sa-mi fie iertata, prostia unor oameni. Si eu incerc sa ma tin de acelasi principiu. Desigur, uneori o portie de critica sau dezbatere inteligenta si argumentata e benefica, dar se intampla atat de rar...

alice in vintageland spunea...

Ai perfecta dreptate Carola - foarte desteapta observatia - e nevoie mereu de ironie si autoironie si mai ales sa nu te iei atat de tare in serios. 10th muse - ma ghidez dupa acelasi principiu:). Cat despre rautati gratuite, sunt foarte multe persoane care se elibereaza de frustrari astfel: in prima saptamana de blog cineva mi-a scris ca sunt grasa, urata si batrana si ca nu am deloc imaginatie cu hainele:)

Alexandra spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Alexandra spunea...

Da da, de acord, ma refeream la rautati servite gratis.
Alice, ce pot spune?! Asa e romanul din pacate, needucat. Eu am fost ferita, probabil pt ca il am in engleza si nu-si mai bat capul..

Trimiteți un comentariu