vineri, 27 martie 2009

Heels and feathers

Plimbandu-ma pe ShoeMuseum (un mini-rai virtual pentru o pasionata de pantofi), am gasit cateva exemplare interesante in categoria "Pene".

Scupltura de Barbara Zucchi, inspirata din povestea Cleopatrei. La cat praf aduna penele, ma tem ca as ezita sa-mi decorez casa cu acest exemplar al design-ului contemporan, dar culorile sunt fantastice.

O pereche de incaltari ce-mi amintesc mult de papuci de casa, ornati cu pene, sau de niste pasari nervoase pentru ca le-ati deranjat din somn (creati de catre Marlie Witteveen (Lola Pagola). Nu i-as purta, ce-i drept...
Probabil ca perechea asta de sandale este cea mai purtabila din toata selectia. Si, in mod garantat, ar scoate din anonimat orice rochita simpla de vara (designeri - Angela Spieth si Michael Oehler)

Preferatii mei, creati de Lorraine Neithardt, pentru ocazii super-speciale! Impractici, dar neobisnuiti si foarte frumosi.

3 comments:

Eda spunea...

Saracele zburatoare!Numai pantofi nu cred ca s-au gandit ca vor ajunge...poate se consoleaza totusi cu ideea ca sunt foarte frumosi.

Alexandra spunea...

:s raman la patrupede

carola spunea...

@Elisa - LOL :D

Trimiteți un comentariu