luni, 30 martie 2009

Dresses Love: low-cost edition

Rochii frumoase, ce pot fi cumparate din Romania, sub 100 de euro - asta e provocarea pe care mi-o propun astazi. Sa fie frumoase, potrivite pentru vremurile mai calduroase (prietenele de la Bucuresti mi se plang ca e prea cald, eu ma plang ca ploua!!). Nu am cum sa dau o raita prin magazinele din Bucuresti, asa ca ma rezum la online.
(100 de euro ii consider egali, aproximativ, cu 400 de lei).
Rochie Tarafashion. Bila alba - pretul placut buzunarului - 89,9 si printul simpatic. Bila neagra - lipsa marimilor mici (dar verificati tabelul de marimi, am senzatia ca nu sunt chiar asa de mari). Comentariul meu: mie nu mi-ar sta prea bine un asemenea model, din cauza materialului moale, care ar sublinia in mod nedorit anumiti colacei inca existenti in dotare ;).

Rochia Zasha, pe care o puteti gasi pe Ummagumma, la pretul de 299 de lei. Bila alba - culoarea superba si umerii transparenti foarte interesanti. Valoare adaugata - creatia unor designeri romani! Bila neagra - in vanzare exista doar marimea 36. You lucky skinny girl! Dar e posibil sa o gasiti printr-o vizita la magazinul din zona Ateneului, vis-a-vis de restaurantul La Mama. Comentariul meu: draga Ummagumma, de ce n-ai posta si tu niste poze ceva mai mari? Nu doar de dragul bloggeritelor de-alde mine, ci si de dragul clientelor :)


Rochie Fashionsense. Bila alba - pretul foarte atragator (49,99!, e din colectia de vara trecuta, asa ca reducerea e foarte atragatoare), bumbac, mixul de culori si fusta bufanta, marimil de la 36 la 42. Bila neagra - e o bila gri de fapt - nu ai cum fi sigura cum va sta corsajul daca e prea larg sau stramt, trebuie returnata sau modificata. Comentariul meu: de ce pe site sunt doar 3 produse la categoria Rochii, primavara-vara 2009? Daca in Bucuresti s-a incalzit, banuiesc ca fetele s-ar simti deja motivate sa investeasca in rochite noi si frumusele potrivite temperaturilor.

Voua ce v-a facut cu ochiul? :)

3 comments:

Sonia(CeImbracAzi) spunea...

Draguta ultima rochie. Ar merge super cu sandale tip platforma.

Denisa L spunea...

chiar imi place a doua dar mai e mult pana ajung eu marimiea 36:))

Ummagumma spunea...

Hello :) Abia acum am vazut intrebarea care imi era adresata. Raspunsul este simplu: daca as pune poze mari, nu s-ar mai incarca site-ul in veci, deja exista niste probleme de incarcare, pe care cu toate insistentele pe langa programatorul meu, nu le-am putut rezolva :(
P.S. Rochia este de fapt un 38 spre 40, eu sunt de 36 dar imi este mare semnificativ.
O zi frumoasa!

Trimiteți un comentariu