luni, 2 martie 2009

Adam Lippes pentru Mango




Adam Lippes, designerul din spatele label-ului Adam, fost "creative director" pentru Oscar de la Renta, s-a aliat cu Mango, pentru a ne starni pofte periculoase si a ne goli buzunarele, prin doua colectii capsula, dedicata una barbatilor, iar cealalalt femeilor. Sunt feminine, simple si romantice, usor de purtat in diverse contexte pe timp de vara - de la plaja, la restaurant. Eu deja mi-am facut planuri de razboi - trenciul roz e foarte eye-catchy, merge de minune la un club, pe fapt de seara, dar si rochita alba brodata cu paiete nu e de neglijat, din aceleasi considerente. Rochia ecru este perfecta pentru iesit la cafea cu prietenele, iar cea in dungi - la o plimbare pe plaja, peste costumul de baie. Acum totul depinde daca cele doua magazine Mango existente in Podgorica o sa binevoiasca sa ofere cumparatorilor piesele din aceste doua colectii-capsula (aici nu se gaseste nici macar He by Mango). Eventual, poate le gasesc la Belgrad, unde trebuie sa plec in curand in interes de serviciu.

Daca o sa am noroc sa le gasesc, cred ca o sa-mi bucur si sotul cu ceva din gama de mai jos:

Mai multe imagini, atat de la lansarea colectiei, cat si din lookbook, puteti gasi pe nitrolicious.

UPD: A scris si Dana despre aceasta colectie, cu alte imagini.

4 comments:

Alexandra spunea...

Ahh as vrea sa plec si eu la Belgrad, work or not related. Lucky girl!

carola spunea...

@Elisa - are ceva anume Belgradul? :P
Exista tren direct Bucuresti-Belgrad, costa vreo 2 milioane si la cl 1, mergi o noapte intreaga. Si nu e nevoie de viza ;)

Andra spunea...

am fost ieri la mango..nu am gasit blugi care sa-mi vine bine..nici o surpriza:P
am studiat insa calitatea rochiilor care costa in jur de 80 de euro...parca erau cusute in picioare, pe bezna :)) si materialele sintetice, ieftine nu m-ar face sa scot atatia bani din buzunar nici moarta :P slab slab..
in poze arata altcumva colectia....

carola spunea...

@Thx Andra pentru info, eu vreau sa ajung in weekend pe la Mango, sa vedem ce oferta au aici si ce calitate au... nu am asteptari prea mari, da' totusi sper :D

Trimiteți un comentariu