sâmbătă, 28 februarie 2009

Vine primavara!


Iar venirea primaverii inseamna pentru noi, fetele preocupate (ca obsedate are o conotatie prea negativa ;) de moda se trezesc cu noi probleme. De genul, eu cu ce ma imbrac? Deoarece, cu parere de rau, bugetele nu se maresc in conformitate cu dorintele noastre, intai trebuie sa ne uitam prin dulapuri , sa vedem ce comori mai avem. Le spalam, aerisim, dam la curatorie sau reparat, daca e cazul, si ne facem o lista de cumparaturi. Daca e sa cheltuim bani, macar sa o facem cu cap (citeste folos ;).
Eu mi-am pus pe lista o fusta bej, o rochie cu maneci lungi sau trei-sferturi crem/ivoire, o pereche de balerini din piele maro, blugi si adidasi noi, plus o serie noua de tricouri, atat neutre, cat si cu printuri amuzante. As mai vrea niste genti de marime medie (am prea multe mari), niste rochii de matase sau bumbac, un sacou in stil masculin. Si rochia perfecta din dantela alba, in cautarea careia sunt inca de vara trecuta. Ufff, cand le-am vazut aranjate asa frumos pe pagina, mi-am dat seama ca sunt, de fapt, destul de multe obiecte :D Cam prea multe...
Voi ce planuri de shopping v-ati facut? Ce va lipseste din garderoba, dar simtiti ca o sa va prinda bine in lunile de primavara?

Imagine: CriSis, flickr

6 comments:

Andra spunea...

ai lista! e bine :) unele vor tot ce-i in magazin.asa mi s-a intamplat cand am intrat la Mango :)) apoi m-am uitat la preturi si am concluzionat ca nu merita :)
vreau un cargigan gri/negru, blugi, rochii oricand oriunde :)), bluze de corp in culorile curcubeului, pantofi cu toc cu platforma pt banchet :D si lista poate continua!:*

carola spunea...

Trebuie sa incerc o organizare :D Caci si eu patesc la fel in Zara, Mango si altele din alea - si raman, again, fara obiectele de care chiar aveam nevoie :D

Eda spunea...

Felicitari pentru spiritul organizatoric! Eu nici la supermarket nu sunt in stare sa respect lista, cu atat mai putin cand e vorba de haine. Azi am plecat sa-mi cumpar cercei si m-am intors acasa cu o geanta. A fost dragoste la prima vedere:)
Primavara aceasta am hotarat sa port multe haine colorate, asa ca o sa caut niste balerini turcoaz si galbeni...dar nu se stie niciodata de ce anume ma indragosesc prin magazine.
Ps: multumesc de comment. Si mie imi place blog-ul tau.

A-30-something spunea...

Poate ar fi cazul sa-mi fac si eu lista... De obicei plec la cumparaturi pentru ceva si ma intorc cu alte bazaconii. I need to focus :)

Anonim spunea...

Rochii scurte/medii- cu maneca lunga sau scurta
Tricouri cu imprimeu si neutre
2 perechi jeansi
o pereche de adidasi

si cam atat :)

carola spunea...

@Eda - si eu patesc la fel ca si tine, plec dupa ceva si ma intorc cu multiplul al altceva ;) Asa ca, in scopul de a preveni un rapid faliment, am decis sa fac liste. Dar nu sunt sigura cat ma va tine :)))
Balerini turcoaz?? Imi dai idei ;)
@Leah - :D
@Bluelle - esti cea mai organizata dintre noi!

Trimiteți un comentariu