joi, 12 februarie 2009

The Shoe job: The frou-frou edition


Sambata e ziua aia, imi scapa numele... a Indragostitilor, da! Nu prea imi place nebunia in masa. daca e sa fiu nebuna, prefer sa o fac pe cont propriu ;), asa ca nu o sa ma vedeti tragandu-mi sotul de brat pentru o perna rosie sau felicitari cantatoare. Dorinta mea cea mai mare este sa ma plimb printr-un oras romanticos si cat mai pustiu, eventual cu baloane colorate in mana, mancand prajituri in stilul Galei si caramele citrice. SI cu niste pantofi noi, colorati, sexy si mai ales neseriosi in picioare. Pantofi care iti aduc un zambet de cateva sute de watti pe buze si o tona de buna-dispozitie in general.



Aveti de ales - sa purtati pantofi bleu-ciel, o culoare potrivita pentru fetitele care se ascund dupa toate straturile alea de corporate si business dress-code, sa va luati niste botine din piele intoarsa rosie, care nu sunt deloc work-safe, dar sunt recomandate de toti specialistii in toate stiintele posibile, pentru o ridicare instanta a dispozitiei. Sau puteti merge pe solutia Donna Karan, de culoare roz-pal, dar cu tocul unei Marie-Antoinette a secolului XXI.
Si daca tot vreti sa sarbatoriti 14 februarie-Ziua Indragostitilor, va propun sa va indragostiti intai de propria voastra persoana. Si de toti pantofii usuratici si frumosi pe care ii intalniti prin magazine si ezitati sa vi-i cumparati ;)

Sursa imagini: Camper, Coca Zaboloteanu si Zappos Couture.

9 comments:

Anca spunea...

Foarte buna idee sa te indragostesti de tine insati si de o pereche (sau mai multe) de pantofi. Eu vreau una din perechile roz si pe cea albastra.

A-30-something spunea...

:X :X :X I'm so in love now!

Anonim spunea...

Ahh..ce frumosi sunt..primii si penultimii ma reprezinta cel mai mult,chiar daca i-as lua pe toti acasa:))

Denisa L spunea...

i want them all:x
daca ma indragostesc de toti pantofii
care imi plac, o sa imi franga inima:))

Anonim spunea...

Foarte foarte draguti pantofii!!!!
kiss

Alexandra spunea...

penultima yes, pls! :)

Anonim spunea...

Sunt innebunita dupa prima pereche de balerini rosii - e perfecta, acum o sa umblu fara jumatate din inima pana imi gasesc o pereche asa:)

Dana spunea...

Superba penultima pereche. De la ce brand sunt?

carola spunea...

@Dana - sunt creati de Coca Zaboloteanu, un designer roman. Nu are site, din cate stiu, doan galeria din Picasa, la care am dat link. Puteau fi comandati prin blogul Dianei Bobar, dar daca vrei, incerc sa fac rost de un numar de telefon sau mail. Ea lucreaza numai la comanda, in Bucuresti, din cate stiu.

Trimiteți un comentariu