luni, 16 februarie 2009

Reading goodies

Hands down! Nu reusesc sa ma tin de un orar constant cu listele mele de Reading Goodies Nu reusesc sa tin pasul nici macar cu Google Reader-ul si nici cu NYFW...Ce mai, un caz pierdut :)

Sa vedem, totusi, ce s-a mai adunat in draftul meu magic de mail. In primul rand, cateva dezbateri incitante prin blogosfera romaneasca de moda :

RFB ne aduce in vizor subiectele "Defectul comert" si "Fashion Blogging". Nu uitati sa cititi si comentariile ;)

Irina Markovits scrie despre pantalonii sezonului. Eu in ultimile luni aproape ca nu am iesit din fuste si rochii, dar ma gandesc serios sa-mi diversific optiunile.

Dada ne provoaca si ea cu doua subiecte - Haina il face pe om? si Alin Galatescu vs Andreea Banica.

Ludmila Corlateanu, despre prietenia intre designerii de moda, pe Herald de Paris.

Brangelina, sculptati in ruj... Eu zic ca e o metafora a vanitatii si perisabilitatii vedetismelor, voi ce ziceti?! gasita de Adina.

Despre chic-lit si shopping impulsiv, pe NY Times. "We should really pay cash. Then it would be real"...

Metroul newyorkez transformat in spatiu de expozitie de arta moderna
- MoMA a plasat in jur de 50 de reproduceri ale unor tablouri din colectia muzeului in metrou. Pe cand asa ceva si in Bucuresti??

Pe IFB, despre cum sa incercam sa evitam problema incalcarii dreptului de autor, postand imagini. Util, zic eu.

Eu dezvolt, incet, dar sigur, o fasinatie pentru fotografiile lui Man Ray. Un articol despre primul model de culoare aparut intr-o revista in anii '30, pe NY Times.

Desi Net-a-Porter si alte magazine online se bucura de succes, vanzand produse, in special haine, scumpe, create de mari nume ale modei, totusi anumite temeri persista in randul creatorilor de lux.

Cum alegi o agentie de PR pentru un fashion-business. (via Nubby Twiglet)

Un interviu cu Anna Wintour, despre efectele crizei. Pe Wall Street Journal

Nu uitati sa trageti o fuga la Laptaria lui Enache, pentru martisoare junk-made, deci eco, si niste rochii absolut speciale (in imagine)! Detalii aici!

And last but not leats, povestea celebrului deja poster Keep Calm and Carry on. Acum, stiindu-i background-ul, mi-l doresc si mai tare in casa!

Si mai tin sa le felicit pe Diana si Andreea (Dada) cu aniversarea de ieri :) Sa ne fiti sanatoase, frumoase, fericite si pline de succese! Iar Leah sa se bucure de diploma de masterat si sa se realizeze dupa cum isi doreste ea mai bine :)

6 comments:

A-30-something spunea...

Awww, multumesc pentru urare, Carola :)

Anonim spunea...

Foarte util:)Carola you rock!!ca de obicei!kiss kiss!!

Anonim spunea...

Foarte buna selectia de stiri.
Vreau si eu un poster cu acel "be calm". Mi se pare incredibil cum a aparut afisul chiar in 2009, bantuit de criza si recesiune.
A, si apropo de rochiile acelea facute din hartie, am vazut un reportaj cu o rusoaica ce facea prezentari de moda cu haine realizate din mancare. Aratau intr-adevar incredibil. facea un fel de paste din legume(morcov, sfecla, etc) si apoi le croseta. Asteptam sa apara si haine realizate din vodka :)

carola spunea...

@Natalia - posterul a fost creat drept material de propaganda in timpul razboiului II mondial, de catre britanici, dar nu a fost raspandit, din cine stie ce motive. Cativa ani in urma, l-a gasit un nene, intr-o cutie si atunci a explodat nebunia.
Ooo, rochie din vodka :D Hmmm, cred ca s-ar da premiul Nobel pentru o asemenea inventie :)) iar unele natiuni s-ar trezi creatoare de moda :D

carola spunea...

@Leah - placere e de partea mea :P
@Choo - girl, u rock too ;)

Anonim spunea...

Multumesc mult pt urari sweeettttyyyyy :X:X merci de citare :P

Trimiteți un comentariu