marți, 17 februarie 2009

Kate, oh Kate

Kate Moss apare in editia de primavara a NY Mag Fashion. Un interviu-discutie, in care vorbeste atat despre colectiile-capsula pentru Topshop, cat si despre schimbarile pe care le-a suferit silueta sa, silfidica pe vremuri, silueta care a si facut-o, in parte, celebra.
Am mai scris, cu ceva timp in urma, ca nu sunt o fana Kate Moss. Poate nu sunt suficient de hipster-ita de felul meu, poate imbatranesc, poate am obosit de atata Kate Moss in toate directiile, dar asupra mea personajul sau (caci vorbim despre un personaj, nu poate sa-ti [dis]placa de un om pe care nu-l cunosti) nu reuseste sa exercite prea multe "fluide", nici negative, nici pozitive. O apreciez pentru curaj si nepasarea fata de parerile celorlalti, dar mai ales pentru simtul de care da dovada cand vine vorba de promovare si afaceri.
Acum... acum, prin editorialul asta, ea sau stilistul, sau fotograful sau cine a venit cu ideea, incearca ceva ce eu nu prind. Aluzii la Marilyn Monroe si al sau The Last Sitting? Pot sa intreb si eu de ce? Faptul ca s-a rotunjit putin si arata mai matura si mai feminina nu o apropie totusi, ca farmec, alura si stil, de Marilyn. Chilotei si bolero? Seamana cu un raw-cut lasat asa intentionat. Nu, nu inteleg ce s-a cautat. Poate ma luminati voi? :)

Toate imaginile pot fi vazute aici.

Sursa: NY Mag.

2 comments:

Anonim spunea...

Rotunjimile intr-adevar ii vin foarte bine,si...da,emana mult mai multa feminitate si sexualitate,dar nu acesta este stilul care o reperezinta cel mai bine,si nici coafura a la Marilyn:(...Come back Kate!

Marina spunea...

Mie a inceput sa imi placa Kate de cand cu colectiile pentru Topshop

Trimiteți un comentariu