sâmbătă, 14 februarie 2009

Femei care au trecut si barbati care au viitor?







Unele femei isi iau catei sau pisici sau animale exotice pentru a le tine de urat si a le face viata mai semnificativa. Altele sfideaza ani, atitudini si prejudecati sociale si isi traiesc pasiunile indiferente fata de gura lumii. Iar moda, sensibila la barometrul opiniei publice si la orice poate adauga o nota de glamour si kinky, nu ezita sa preia aceste idei pentru inspiratie, reclama sau provocare.
Este deja al treilea pictorial pe care il vad luna asta care sa faca referire la delicata problema a relatiei dintre o femeie mai in varsta si un barbat mult mai tanar - vedeti-o pe Madonna in ipostaza de seducatoare feroce in W Magazine la Dada si pe Helena Christensen la Oana.
Dar pentru catalogul de accesorii Chanel, Karl Lagerfeld a dus lucrurile la un nou nivel. Jerry Hall, trecuta de 50, in pat cu un tanar si o geanta Chanel. Nu cred ca e cea mai rea reteta pentru o campanie publicitara, mai ales daca tinem cont de faptul ca, pana nu demult, femeile la 50 de ani era considerate cel ceva intre foste femei si viitoare bunici!

Sursa: Grazia, via StyleFrizz.

1 comments:

Anonim spunea...

Eu zic ca e o reteta perfecta - am 23 de ani, dar in principiu imi doresc aceleasi "lucruri" - o geanta chanel si pe tipul ala brunet:)

Trimiteți un comentariu