vineri, 23 ianuarie 2009

Shoe-hunting in .ro

Am deja un obicei - cand descopar un nou magazin online, studiez in primul rubricile Incaltamine si Rochii. So, am dat peste fashionlab si m-am uitat repejor sa vad ce incaltaminte Irregular Choice ne propun la reduceri, caci segmentul de rochii necesita ceva imbunatatiri ;). Imi plac pantofii acestia, o combinatie de piele intoarsa si material textil:

Ce nu imi dau insa seama este ca daca iese mai ieftin sa ii cumperi din Romania la reduceri (315 lei) sau direct de pe site-ul Irregular Choice? De exemplu, am gasit perechea asta, foarte asemanatoare cu cea din imagine, la 39 de lire. Mi-e cam lene sa verific rata de schimb valutar, dar, estimativ, parca e cam mare diferenta, in defavoare partii romane. Desigur, pentru livrarea din UK se platesc taxe, care pot fi destul de piperate (12 lire pentru prima pereche, 7 lire-pentru fiecare pereche adaugata), ceea ce ar putea echilibra alegerea. Nici nu mai vorbesc de selectia mult mai mare de stiluri, culori si numere de pe site-ul Irregular Choice - pana la urma Fashionlab e un butic online multibrand, pe de asupra, la inceput de cale.
Mi-au mai facut cu ochiul o pereche de ankle-boots gri, la un pret uimitor de 320 de lei. Diferenta dintre pantofi si ghete este de doar 5 lei? Varianta roz, si mai draguta, pe site-ul englez, la 46,69 de lire.

Aveti ceva preferinte speciale? Mai ales ca se apropie primavara, in mod vertiginos! In curand, cizmele o sa-si reia locul in cutii, pregatite pentru o hibernare de vara si o sa ne avantam dupa pantofi, balerini si sandale :)

5 comments:

Anonim spunea...

Imi plac foarte tare ambele perechi alese de tine!Si legat de balerini si sandale...abia astept!:)

Anca spunea...

Imi plac si ghetele si pantofii, dar nu prea port tocuri din cauza ca merg foarte mult pe jos. Totusi mi le-as lua doar sa stiu ca le am :D. Cat despre incaltamintea de primavara, imi plac belerinii, in special cei colorati, cu diferite aplicatii dragute.

carola spunea...

Si eu abia astept sa se m incalzeasca, sa renunt la cizme si sa-mi scot la plimbare pantofii si balerinii!
@Anca - te obisnuiesti sa porti si tocuri :) eu imi iau o pereche de balerini de schimb, daca pantofii sunt noi sau am mult m mult de mers decat de obicei, in rest alerg in ei toata ziua ;)

Anonim spunea...

Stiam de acest site de ceva vreme.Imi plac incaltarile,insa preturile sunt putin cam piperate!

Andra spunea...

ei port tocuri doar cand merg cu masina :) in rest nu ma eventurez :D si nu ma chinui doar cand merg undeva in oras/teatru...;))

Trimiteți un comentariu