sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Reading goodies



Sunt in plina lupta cu feed-urile. Google Reader-ul imi arata impasibil 1000+, Feed-urile din Mozilla sunt mai toate marcate ca necitite. La serviciu nu mai pot face pauze pentru a citi un articol si constientizez ca va trebui sa fiu mult mai selectiva in privinta lecturilor si abonarilor la diverse pagini.
Totusi, am reusit sa citesc suficiente lucruri interesante pentru un post din seria Reading Goodies. So, iata bunatatile saptamanii:

Octavian Coifan, despre Curated Consumption. Amintiti-va si de discutia din The Devil Wears Prada, cea despre all this stuff si puloverul albastru...

Un articol despre Hussein Chalayan si expozitia sa in pregatire, pe The Independent.

Diana Bobar, aka BlegooCI, puncteaza foarte bine peripetiile termenului couture in Romania. Pe RFB.

Ovidiu Buta, despre cele trei generatii in moda. Pe fashionadnbeauty.

Karl Lagerfeld despre criza financiara, pe Telegraph. De asemenea, Karl intervievat de Charlie Rose, pe youtube. Aproape o ora si multe lucruri interesante.

Andreea, aka DaDaModa, a initiat o serie de interviuri cu designeri romani - DesignerRO. O initiativa de urmarit, citit si comentat! Interviurile cu Andreea Tincu, Maria Lucia Hohan si Ludmila Corlateanu sunt deja online.

O postare amuzanta despre motivele pentru care tinerii barbati adopta diverse stiluri la limita! O fi vreun graunte de adevar pe acolo?!

bonbonkakku.com/ este un site cu ajutorul caruia va puteti crea propriile materiale textile sau cumpara din creatiile altora. Un fel de proiect de sustinere a tinerilor designeri de textile si o banca de idei ;)

Inaugurarea noului presedinte al SUA nu a fost doar o parada a hainelor lui Michelle, ci si o parada a esarfelor.

Ce lecturi interesante despre moda/design ati avut in ultima saptamana?

Imagine: Thom Kerr.

0 comments:

Trimiteți un comentariu